cookie-og-privatlivspolitik
En af de helt store sellerter hos Bolig Outlet er disse glasflasker med stjernelys. De fås i flere farver, og udgør ingen brandfare...

2

Billeder

En af de helt store sellerter hos Bolig Outlet er disse glasflasker med stjernelys. De fås i flere farver, og udgør ingen brandfare...
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Specielt flasker med stjernelys hitter max

Det har vist sig at være den rigtige beslutning at flytte forretningen Bolig Outlet fra Store Kirkestræde til en placering tæt ved Torvet.
01. august 2018 kl. 12:11 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

I maj måned kunne parret Sandie og Peter Smidt-Hansen genåbne dørene til deres forretning Bolig Outlet, der havde flyttet adresse fra Store Kirkestræde til Østergågade. Og flytningen har de ikke fortrudt.

- Det er gået rigtig godt, og vi er så glade for den "nye" placering tæt på Torvet. Og så har vi mulighed for at have varer stående et godt stykke ud på gaden, og vi kan lave spændende udstillinger blandt andet i vinduerne i passagen, fortæller Peter, der tilføjer:

- Det er selvfølgelig blevet en anden hverdag, hvor vi har mere travlt, fordi der kommer flere kunder i butikken, men det er sjovt. Og så har sommeren jo været god ved os. Det gode vejr har jo givet rigtig mange mennesker i byen.

Konceptet bag Bolig Outlet er det samme som altid - der er 50 procent rabat på den pris, der står på varen. Det gælder også udvalget af varer fra Lene Bjerre.

- Rigtig mange kommer og køber brugskunst og andet til sommerhuset, og så sælger vi en del værtindegaver. Vi er åbenbart blevet dem, der "har de fine lys", så vi sælger en del finere lys. Og hvis jeg skal fremhæve noget, så må det være vores flasker med stjernlys. De bliver nærmest revet af hylderne. Kunderne har set dem i revyen eller på Kjørups Kro, smiler Peter, der føjer til, at også butikkens store udvalg af metalskilte hitter hos mange.

- Vi sælger vel 200-300 skilte om måneden - så det er da ret godt, fortæller han.

Der er en enkelt ting, kunderne lige skal lære, og det er, at der også er spændende varer at finde på 1. salen, så hvis man går op af den store træppe, er der altså flere lækkerier at finde nogle trin op.

Butikken er selvfølgelig også klar til late night, hvor Peter er klar med yderligere 10 procent rabat, når den første rabat er trukket.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce