cookie-og-privatlivspolitik
Tivoli vil som altid været pyntet efter alle kunstens regler, når der er Halloween i parken.
Tivoli vil som altid været pyntet efter alle kunstens regler, når der er Halloween i parken.
Foto: Tivoli

Ugeavisen

Spøgelser og svævende koste

Tivoli sørger for Danmarks mest gennemførte Halloween-stemning 12. oktober til 4. november, når porten åbner til et Halloween-klædt Tivoli. Ugeavisen udlodder i samarbejde med Tivoli turpas og entrebilletter.
10. oktober 2018 kl. 09:11 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Mere end 20.000 græskar i forskellige former og nuancer møder de forventningsfulde gæster, når Tivoli for 13. gang åbner porten til en Halloween-scenograferet Have. Ved Hovedindgangen er der som noget nyt svævende koste, og når man kommer ind i Haven, er der små svampehuse til at lege gemmeleg i for de mindste. Der bliver også mulighed for at prøve 175-års jubilæumsforlystelsen Tik Tak, der er garant for solide sug i maven.

Alle forlystelser er åbne under Halloween-sæsonen, og der er også mulighed for at prøve Havens nye forlystelse Tik Tak, der drejer rundt, så man næsten kan forestille sig, hvordan det er at være Halloween-heks på den vildeste kosteskafttur.

Lørdag 27. oktober bliver Tivoli hjemsøgt af monstre, når der er Monsters Night Out, hvor monstre, zombier, genfærd, vampyrer og andre skrækindjagende væsner går optog i Haven, og man kan risikere, at de tager en tur i forlystelserne med én! Lidt mindre scary er Trick-or-Treat-skattejagten, hvor man skal rundt i Haven og løse gåder. På plænen er der flere forestillinger med Rasmus Klump, for eksempel det helt nye show Pandekageskurken, der er instrueret af Susanne Breuning.


Konkurrence

Sammen med Ugeavisen udlodder Tivoli 3 x 4 entre og turpas til brug under Halloween i Tivoli. For at deltage i lodtrækningen om disse skal du blot svare rigtigt på konkurrencekuponen, som man finder på side 9 i 2. sektion i ugens avis og indsende dit svar til Ugeavisen, Tværgade 20 i Nykøbing - eller til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk - begge mærkes med "Tivoli".

Vi skal have din besvarelse senest mandag 15. oktober, hvorefter vinderne får direkte besked.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce