cookie-og-privatlivspolitik
Ginman, Blachman og Dahl er en stjernetrio, der kan høres på Masken 11. oktober.
Ginman, Blachman og Dahl er en stjernetrio, der kan høres på Masken 11. oktober.
Foto: Masken

Ugeavisen Guldborgsund

Stjernetrio besøger Masken

Tre spændende musikere og egoer giver sjælden jazzkoncert fredag i Natcaféen.
08. oktober 2019 kl. 14:04 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

En af landets fremmeste eksponenter for den moderne jazz, er trioen med Lennart Ginman, Thomas Blachman og Carsten Dahl.

I sommers modtog de således seks stjerner ud af seks i Berlingske for deres seneste koncert under Copenhagen Jazz Festival.

Nu kan deres jazztoner høres i Nykøbing, når trioen besøger Teatret Maskens Natcafé med en af de koncerter, man ikke så ofte har mulighed for at overvære.

- Vores trio Ginman/Blachman/Dahl har de seneste 20 år haft en særlig plads i dansk jazz. Kun sjældent har vi ladet høre fra os grundet kombinationen af tre uhørt store egoer, som har travlt med at agere i andre sammenhænge. På trods af det, må man sige, at vores trio nok i sit DNA er den stærkeste i Danmark nogensinde grundet sin klang, swing, interaktion, tradition, harmoni, melodik og kontrapunkt. Vi har valgt at tage denne gave alvorligt og tage et ansvar, som medfører en koncertrække samt nye indspilninger. Ginman/Blachman/Dahl kommer for at indtage sin helt originale plads i en lang stolt jazz trio tradition, lyder det som med en stemme fra Lennart Ginman, thomas Blachman og Carsten Dahl.

Trioen kan høres på Maskens Natcafé fredag 11. oktober klokken 20.30 og døren åbner en halv time før.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce