cookie-og-privatlivspolitik
Den eventyrlige park fortæller historien om en ganske særlig forlystelsespark, hvor én piges fantasi vækkes til live.

2

Billeder

Den eventyrlige park fortæller historien om en ganske særlig forlystelsespark, hvor én piges fantasi vækkes til live.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen

Stor biograf-uge begynder torsdag

Ferietid er lig med ekstra tid til gode og spændende oplevelser. Nordisk Film Biografer Nykøbing er klar med et tæt pakket program med film for hele familien.
10. april 2019 kl. 09:51 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce
FAKTA

Torsdag 11. april står den på en masse nye film for hele familien, store som små i biografen på Slotsbryggen. Her får du et kort oprids af dem, der har premiere på torsdag:

Der er animationsfilmen Den eventyrlige park, der fortæller historien om en ganske særlig forlystelsespark, hvor én piges fantasi vækkes til live.

Det er Dylan Browns første film som instruktør, men han har tidligere arbejdet på flere populærer familiefilm som animator blandt andet The Incrediblesog Monsters, Inc.

Biografen samarbejder med Guldborgsund Zoo i forbindelse med premieren på Den Eventyrlige Park, så i åbningsweekenden torsdag til søndag vil der være lodtrækning i salen blandt alle gæsterne om zoologo bamser og entrebilletter.

Du kan også vælge familiefilmen Asterix og trylledrikkens hemmelighed.

Denne klassiske familiefilm er den 10. animerede familiefilm i serien om Asterix, Obelix og de gæve gallere.

I en anden boldgade finder du det romantiske drama After. Den mere typiske teenage kærligheds historie, bad boy møder good girl, og de forelsker sig.

Filmen handler om den dedikerede studerende Tessa, som møder den mørke og mystiske rebel Hardin. Tessa starter første semester på college med store ambitioner for sin fremtid og sit forhold med sin high-school sweetheart.

Den unge kvindes verden åbnes i mødet med Hardin, og hun begynder at sætte spørgsmåltegn ved alt, hun troede, hun vidste om sig selv og sine fremtidsdrømme.

Du kan også vælge det danske drama Danmarks Sønner, der tager fat I en masse politiske emner.

Det nærmer sig årsdagen for et stort bombeangreb i København, og de yderste fløje er blevet dominerende.

Radikaliseringen rundt omkring i landet er taget til. Det næste folketingsvalg står for døren, og den stærkt nationalistiske politiker Martin Nordahl fra det nystiftede parti National Bevægelsen spås en historisk jordskredssejr, der kan sikre ham statsministerposten.

Den 19-årige Zakaria bevæger sig langsomt, men sikkert ud på et radikalt og farligt spor, der kan koste ham og hans familie alt. På sin vej møder han Ali, der kæmper sine egne kampe og bærer på en livsfarlig hemmelighed.

Mens der tælles ned til det vigtigste valg i Danmark i nyere tid, tvinges Zakaria og Ali frem mod en afgørende beslutning, der vil få konsekvenser for alle.

Sidst men ikke mindst kan du hilse på Hellboy - den lidt alternative superhelt, halvt-menneske og halvt-dæmon.

Filmen Hellboy er et reboot af fortællingen om den djævelske helt Hellboy baseret på Mike Mignolas tegneserieoplæg.

Denne gang drager den røde dæmon til England, hvor han skal tage kampen op mod heksen Nimue the Blood Queen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce