cookie-og-privatlivspolitik
Berit Gammelby er også instruktør på træningsforløbet- Naturtræning i skov og ved strand på Østfalster. Det kører over seks uger - tilmelding via nøg.dk senest 20. august - opstart 22. august.
Berit Gammelby er også instruktør på træningsforløbet- Naturtræning i skov og ved strand på Østfalster. Det kører over seks uger - tilmelding via nøg.dk senest 20. august - opstart 22. august.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Sundere liv efter ferien

12 uger med træning og individuel kostvejledning for dig, som ønsker en sundere krop, bedring af en eventuel livsstilssygdom, et vægttab eller blot at få mere energi, glæde og velvære. Informationsmøde lørdag 24. august klokken 11 i Horrebyhallens cafeteria
17. august 2019 kl. 08:56 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Har du svært ved lige at komme i gang med at motionere? Vil du gerne spise lidt mere sundt og rigtigt i forhold til præcist, hvordan din krop fungerer - og så endda tabe dig i processen?

Så har Nørre Ørslev Gymnastikforening et tilbud til dig: Fra september tilbyder foreningen et kost- og motionskursus på 12 uger, der giver en helt grundlæggende tilgang til både kost og motion - og sammenhængen mellem dem.

Berit Gammelby, ernæringsvejleder og mangeårig instruktør i NØG, står for kurset.


Sund krop - sund livsstil

Den helt afgørende tanke bag tilbuddet er, at bag en sund krop ligger en sund livsstil.

Der er ingen slankepiller og lynkure med her.

Der er heller ingen, der skal sulte sig til resultater; det drejer sig ganske enkelt om at finde den optimale levevis for hver enkelt deltager, og så arbejde mod at nå derhen.

På den måde skaber man vedvarende positive resultater.


Kobles på hverdagen

- Derfor er der også på kurset tre samtaler, så man som deltager er sikker på, at man får lige præcis den vejledning, der passer til den enkelte. Vi lever alle sammen forskellige liv, og for at få succes med at lægge sit liv om til en sundere livsstil er det helt afgørende, at den omlægning kobles sammen med den konkrete hverdag, som vi hver især lever, forklarer Berit Gammelby, og hun tilføjer:

- Vi skal én gang om ugen træne sammen i en mindre gruppe, vi skal gå ture og vi skal arbejde med vores tanker og følelser i forbindelse med det at ændre i spisevaner og i at fastholde sin træning.

Yderligere træning tilrettelægges efter behov og ønsker. Kurset begynder i uge 36.

Hvis du nu har fået interesse for tilbuddet, men gerne vil vide mere, så er der informationsmøde lørdag 24. august klokken 11 i Horrebyhallens cafeteria, hvor instruktør Berit Gammelby fortæller mere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce