cookie-og-privatlivspolitik
Der er ingen tvivl om, at der bliver kæmpet fra begge sider, når NFH på fredag tager imod rivalerne fra København Håndbold i sæonpremieren i HTH Ligaen.
Der er ingen tvivl om, at der bliver kæmpet fra begge sider, når NFH på fredag tager imod rivalerne fra København Håndbold i sæonpremieren i HTH Ligaen.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Super Cup og liga-start

NFH er videre pokalen og tirsdag gælder det så Team Esbjerg og fredag København Håndbold.
26. august 2019 kl. 08:53 Af Manfred Sørensen

Annonce

NFH's kvinder er som bekendt forsvarende pokalmestre. Og nu er holdet også en runde videre - nemlig til kvartfinalerne - i denne sæsons udgave.

Det blev en realitet, da de gule i onsdags uden de store sværdslag besejrede Håndboldliga-kollegerne fra Aalborg på udebane i Nørresundby Idrætscenter. Slutcifrene lød på 24-21, men med til historien hører, at NFH på et tidspunkt i 2. halvleg førte med hele 22-11 og spændingen dermed var forduftet. I resten af opgøret går det af forskellige årssager "lidt op i hat og briller" for NFH.

Tirsdag i indeværende uge trækkes der lod til netop kvartfinalerne. Det sker i forbindelse med Super Cup-stævnet i Arena Næstved. Her møder NFH (som pokalmester) de danske mestre fra Team Esbjerg. En stor mundfuld for trænerduoen Jakob Larsen/Kenneth "Salle" Sahlholdt og pigerne, da vestjyderne allerede på nuværende tidspunkt virker rigtig godt kørende og helt sikkert også i den kommende sæson er et af de varme bud på et kommende mesterhold, når boet gøres op i forsommeren 2020.

Forøvrigt er det anden gang, at NFH spiller Super Cup. Da holdet var forsvarende DM-mester i 2017 besejrede holdet pokalmestrene fra Randers HK med 30-23...

Det er selvfølgelig vigtig for NFH at gøre en god figur i Super Cup-finalen, men i bund og grund handler det om, at blive godt rustet til sæsonpremieren i HTH Ligaen, der for NFH's vedkommende allerede venter fredag aften. Det er ærkerivalen fra København Håndbold, der kommer på besøg i Lånlet Arena (det nye navn for NFH's hjemmebane).

Kampen fløjtes op klokken 20.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce