cookie-og-privatlivspolitik
Pet Sematary handler om en familie, der flytter ind i et nyt hus ved siden af en dyrekirkegård. Men alt er ikke hvad det ser ud til...
Pet Sematary handler om en familie, der flytter ind i et nyt hus ved siden af en dyrekirkegård. Men alt er ikke hvad det ser ud til...
Foto: Presse

Ugeavisen

Superhelt og Stephen King-gys

To biografpremierer på torsdag - blandt andet en ny Stephen King-filmatisering.
03. april 2019 kl. 16:32 Af Manfred Sørensen

Annonce

Der er to film på premiereplakaten på torsdag i biografen på Slotsbryggen - en superheltefilm og en vaskeægte gyser.

I superheltefilmen "Shazam!" møder vi unge Billy Batson, der i flere år har ledt efter sin forsvundne mor, og ender i en ny plejefamilie, hvor han møder superhelte-nørden Freddy, som han hurtigt får et tæt bånd med.

En dag i metroen bliver Billy ret tilfældigt udvalgt til verdens frelser, da en troldmand vælger at give den 14-årige dreng superheltekræfter, når han siger ordet "Shazam".

I en helt ny krop og med uanede kræfter har Billy nu et kæmpe ansvar på sine skuldre, især da superskurken Dr. Sivana pludselig dukker op. Sammen med Freddy må han nu finde ud af, hvordan han bliver en rigtig superhelt og redder verden.

Filmen er baseret på DC-tegneserierne af samme navn, der handler om superhelten Captain Marvel - et modstykke til Superman - med Solomons visdom, Herkules' styrke, Atlas' udholdenhed, Zeus' kræfter, Achilleus' mod og Merkurs hurtighed.

Gyserfilmen "Pet Sematary" er en filmatisering af gysermestrenen over dem alle, Stephen Kings roman "Dyrekirkegården" fra 1983. 

Fortællingen handler om en familie, der flytter ind i et nyt hus ved siden af en dyrekirkegård. Men alt er ikke hvad det ser ud til...

Forfatterens værker har i den seneste tid opnået stor popularitet med flere spillefilm baseret på hans bøger, som It og The Dark Tower. Denne fortælling blev også filmatiseret af Mary Lambert i 1989 under titlen "Ondskabens kirkegård". 

Søndag 7. april klokken 13.30 drejder det sig om noget helt andet nemlig filmskat, hvor den gamle komedie Frøken Nitouche med Dirch Passer og Lone Hertz indtager lærredet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce