cookie-og-privatlivspolitik
Sammen med en anden danse-kendis, Morten Kjeldgaard, skal Katrine Bonde nok få gang i deltagerne.
Sammen med en anden danse-kendis, Morten Kjeldgaard, skal Katrine Bonde nok få gang i deltagerne.
Foto: Claus hansen

Ugeavisen

Sved på panden for Knæk Cancer

Katrine Bonde og Morten Kjeldgaard er med, når der lørdag er Knæk Cancer Event i Nørre Alslev.
19. oktober 2018 kl. 11:47 Af Manfred Sørensen

Annonce

Den står på dance out, jumping fitness og fitness dance, når Kræftens Bekæmpelse, Lokaludvalget Guldborgsund og Nørre Alslev Gymnastikforening lørdag 27. oktober inviterer til en Knæk Cancer Event, der nok skal få pulsen op og sveden frem hos deltagerne, der med deres fremmøde er med til at støtte kampen mod kræft.

Arrangørerne har til lejligheden allieret sig med de to danse-kendisser, lokale Katrine Bonde og Morten Kjeldgaard, der nok skal få gang i deltagerne. Programmet forløber således: Fra klokken 10 til 11 "Dance Out" v/Katrine Bonde, klokken 11.30 til 12.30 Jumping Fitness og fra klokken 13 til 14 "Fitness Dance" v/Morten Kjeldgaard.

Deltagerpriserne er 150 kroner for modulerne med Katrine Bonde og Morten Kjeldgaard, mens prisen for jumping fitness er 50 kroner (først til mølle - der er 65 trampoliner). Man kan også tilmelde sig hele dagen for 185 kroner, og der vil være let forplejning fra start til slut.

- Indtægterne går ubeskåret til Knæk Cancer, fortæller Birgitte M. Hansen fra Kræftens Bekæmpelse, Lokaludvalget Guldborgsund og gør opmærksom på, at tilmelding sker ved at indbetale på Mobilepay 62339.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce