cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Kruse er født og opvokset på Lolland-Falster og er efter 12 år i København kommet hjem, og ønsker at give området et løft, når det kommer til køb og salg af boliger.
Thomas Kruse er født og opvokset på Lolland-Falster og er efter 12 år i København kommet hjem, og ønsker at give området et løft, når det kommer til køb og salg af boliger.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Thomas Kruse vil puste ekstra liv i boligmarkedet

Ejendomsmægler Thomas Kruse vender efter 12 år hjem til Nykøbing, hvor han nu etablerer egen Estate-forretning i Langgade.
23. september 2019 kl. 08:26 Af Manfred Sørensen

Annonce

Med en åbningsreception i fredags har ejendomsmægler Thomas Kruse netop slået dørene op til en helt ny Estate-forretning i Langgade i Nykøbing.

Han kommer fra en kæde i København med et koncept om at være den lokale ejendomsmægler med fokus på stort lokalt kendskab og det gode købmandskab. Det er kvaliteter den 32-årige mægler vægter højt og tager med sig videre som ny lokal mægler i Nykøbing.

- Jeg er født og opvokset på Lolland-Falster og er efter 12 år i København kommet hjem, og ønsker at give området et løft, når det kommer til køb og salg af boliger. Jeg har arbejdet som ejendomsmægler i Hovedstaden siden 2013 og er vant til et højt niveau, siger Thomas Kruse.

Det er en mægler, der brænder for sit fag, som nu kommer til byen.

Han har familie, venner og et stort netværk på Lolland og Falster, og det ser han som en klar fordel.


Arbejdet er en passion

- Jeg er meget passioneret for mit arbejde som ejendomsmægler, og jeg ser det som en livsstil. Jeg ved hvor meget det betyder, når man skal vælge sit nye hus, eller måske skal sælge sit hjertehjem. Min rådgivning tager udgangspunkt i lokalområdet, hvor god og professionel rådgivning for mig også handler om, at være helt opdateret på det omkringliggende lokale samfund, natur og aktiviteter. At sælge lokalområdet er mindst lige så vigtigt som at sælge boligen, siger Thomas Kruse.


Også vurderingskonsulent

Thomas er ud over at være ejendomsmægler også vurderingskonsulent for Totalkredit og købermægler med tryghedsmærke.

Han glæder sig enormt til at trække i arbejdstøjet og tage fat på en masse spændende sager på Lolland Falster.

- Jeg tror, jeg kan tilføre noget anderledes - en ny måde at gøre tingene på og puste ekstra liv i boligmarkedet i Nykøbing, siger Thomas Kruse.

Han glæder mig til at se, hvordan brandingen af området måske kan lykkes og trække tilflyttere hertil.

- Jeg vil fokusere meget på tilflyttere, afslutter Thomas Kruse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce