cookie-og-privatlivspolitik
Guldborgsund-bibliotekernes spilleklub B.G. Gamers mødes lørdag 16. februar på Hovedbiblioteket. Her ses bibliotekar Daniel Martin Jacobsen med spillet "Bloxels Builder".
Guldborgsund-bibliotekernes spilleklub B.G. Gamers mødes lørdag 16. februar på Hovedbiblioteket. Her ses bibliotekar Daniel Martin Jacobsen med spillet "Bloxels Builder".
Foto: Guld.bib.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Thumbs up for spændende timer i vinterferien!

Traditionen tro er Guldborgsund-bibliotekerne på banen med spændende, sjove og kreative aktiviteter i børnenes vinterferie.
08. februar 2019 kl. 09:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Uge 7 nærmer sig med hastige skridt og snart bliver skoleelever på hele Lolland-Falster sluppet løs i en hel uge.

Det er naturligvis skolernes vinterferie, der er på trapperne og med det spændende aktiviteter på biblioteket for børn og unge i alle aldre.

På Guldborgsund-bibliotekerne er der gjort klar til en uge med især kreative sysler.

Allerede lørdag den 9. februar kan børn, unge og også voksne prøver kræfter med at bygge fantasifulde robotter af gammelt legetøj og dingenoter, når FabLab holder Hebocon på Væggerløse Bibliotek.

Kl. 10 til 14 er der frie tøjler til at bygge alverdens sjove, seje robotter, som til sidst skal kæmpe mod hinanden. Har man selv gammelt legetøj derhjemme, der trænger til nyt robotliv, så tag det gerne med og ellers sørger personalet for, at der er masser af udtjent legetøj at bygge af.

Alle er velkommen - børn meget gerne ifølge med en voksen. Det er gratis at deltage, men husk at booke billet på guldbib.dk.


Smykkeworkshop

Er man mere til smykker og har lyst til at designe sine egne, er Hovedbibliotekets selvkørende kreative workshop måske mere sagen.

I hele den betjente åbningstid mandag 11. til fredag 15. februar stiller personalet materialer og inspiration frem, så du kan kreere de fineste smykker.

Ferien rundes lige så stille af med en hyggelig omgang computerspil, når Guldborgsund-bibliotekernes spilleklub B.G. Gamers mødes lørdag 16. februar klokken 10 til 14 på børnebiblioteket på Hovedbiblioteket.

Klubben, der er åben for alle børn og unge i alderen 10 til 17 år, spiller denne lørdag "Bloxels Builder", hvor man kan bygge sit eget spil med forskellige baneudfordringer og gamingelementer.

Er du ikke medlem af klubben, men er nysgerrig på, hvordan det foregår, så kig forbi om lørdagen og se, om det er noget for dig.

Det er gratis at deltage og du behøver ikke at tilmelde dig hverken smykkeworkshoppen eller spilleklubben - bare mød op.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce