cookie-og-privatlivspolitik
De sjove lemurer eller også kaldet makier elsker sol på maven. Du kan opleve dem og mange andre sjove dyr i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have.
De sjove lemurer eller også kaldet makier elsker sol på maven. Du kan opleve dem og mange andre sjove dyr i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have.
Foto: Guldborgsund Zoo

Ugeavisen

Timevis af sjov blandt de spændende vilde dyr

En af de mest familievenlige attraktioner i Nykøbing er Guldborgsund Zoo & Botanisk Have. Kig forbi - der er VILDT sjovt!
27. juni 2018 kl. 14:44 Af Katrine Sabroe

Annonce

Kom og få en vildt hyggelig dag i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have her hen over sommeren. Du kan udforske dinohaven med den ulmende vulkan og balancere på træstammer og finde forstenede fossiler i Dinosandkassen.

Oplev de frække dødningehovedaber, som holder øje med alle eller gå forbi Luna vores sibiriske tiger. Se Zoo fra toppen af grotten eller bare gå ind i grotten og se de søde næsebjørne.


I BørneZoo er der mange geder og ponyer, som elsker at få besøg. I det store odderanlæg nyder odderen en svømmetur eller leg på stammerne, mens kalkungribben Ib rundt og holder øje fra toppen af anlægget.

Når du bevæger dig igennem regnskoven, med varm luft og dyrelyde, vil du komme helt tæt på silkeaberne og fugle, som bevæger sig frit rundt i regnskoven.

På den kæmpe Naturlegeplads, er der masser af plads og luft til alle legesyge børn og voksne som kan få sus i maven og fart over feltet på svævebanen eller bare klatre rundt.


Til de sultne

Når sulten melder sig, så er der masser af skønne skyggeområder, hvor man kan nyde sin medbragte picnickurv.

Er du mere til en let forfriskning, så besøg Lamakiosken og Café, som serverer dejlige forfriskninger eller en kold is.

Gartneriet bugner af spændende planter fra hele verden, hvor du kan vandre igennem forskellige områder og opleve alt fra kødædende planter til eksotiske træer og kaktusser. Kig forbi og køb sjove planter med hjem.

I ZooSchool kan du opleve slanger og små krybdyr eller bare hygge med en sjov sommer tegnekonkurrence. Og husk også at ZooShoppen bugner af et stort udvalg af lækre bamser og spændende souvenirs.

Guldborgsund ZOO og Botanisk Have har i dag knap 1.000 registrerede plantearter, som repræsenterer omkring 150 plantefamilier. De sidste par år har haven fået cirka 300 flere planter i plantesamlingen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce