cookie-og-privatlivspolitik
Glæd dig til animationsfilmen om Grinchen, der hader julen. Så gad vide hvordan december mon går?
Glæd dig til animationsfilmen om Grinchen, der hader julen. Så gad vide hvordan december mon går?
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen

To film til børn - og to til voksne

Torsdag er det som altid premieredag i biografen på Slotsbryggen - denne gang med fire film.
28. november 2018 kl. 16:16 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Vi nærmer os den rigtig mørke tid, hvor det bliver koldt og trist udenfor. Så er det altid rart at søge ind i biografens mørke og lade sig fortrylle af det store lærred.

På torsdag er der premiere på ikke mindre end fire nye film i Nordisk Film Biografer Nykøbing.

Børn og barnlige sjæle kan glæde sig til Peddersen & Findus - Findus Flytter Hjemmefra og Grinchen.

Animationsfilmen Grinchen er baseret på Dr. Seuss' populære historie om den grønne julehader, der igen er klar til at sprede dårlig julestemning. Filmen udkommer 18 år efter Grinchen - Julen er stjålet, med Jim Carrey i hovedrollen.

I den anden film er Peddersen fortvivlet. Hans kat, Findus, er så begejstret for sin nye madras, at han konstant springer op og ned på den, så Peddersen ikke kan sove.

Derfor bygger han sit udendørs toilet om til et lege- og hoppeland, hvor Findus kan få afløb for sin aktivitetstrang. Men Findus bliver så glad for legeskuret, at han flytter derind - og pludselig føler Peddersen sig meget alene.

Det mere voksne og modne publikum kan se frem til Robin Hood, der er tiilbage i en ny version eller Lars von Triers nye The House That Jack Buildt.

Thrilleren The House That Jack Built følger seriemorderen Jack. Hovedrollen portrætteres af Matt Dillon. Og i Robin Hood kan publikum opleve en ny fortolkning af den klassiske fortælling om den lovløse Robin og hans mænd fra Sherwood-skoven.

Den krigserfarne korsridder Robin af Loxley og hans mauriske kommandant John vender tilbage til England, hvor de sammen starter et opgør mod den korrupte, engelske krone.

Oprøret kræver snilde, mod og ikke mindst uovertrufne kampfærdigheder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce