cookie-og-privatlivspolitik
Steffen Blak Pedersen og resten af NFH's mænd møder nærmeste konkurrent til oprykningen på søndag.
Steffen Blak Pedersen og resten af NFH's mænd møder nærmeste konkurrent til oprykningen på søndag.
Foto: Jan Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

To gange topopgør

Både NFH's mænd og ligareserver skal søndag møde Hvidovre i Lånlet Arena.
04. januar 2020 kl. 06:22 Af Manfred Sørensen

Annonce

NFH 11 kampe og 18 point. Hvidovre IF 11 kampe og 18 point.

Det er scenariet hvad angår 1. og 2. pladsen i håndboldens 3. division for mænd. Og netop NFH og den københavnske vestegnsklub tørner sammen på søndag klokken 16 i det der i den grad kan betragtes som et vaskeægte topopgør.

NFH har hele efteråret haft patent på 1. pladsen og dermed den direkte oprykningsplads til 2. division, men i det sidste opgør inden jul blev det til et nederlag til Ledøje-Smørum, og Hvidovre kunne dermed komme på omgangshøjde.

Der er med andre ord lagt op til et mægtigt topbrag søndag, hvor der står meget på spil for begge klubber, selv om der selvfølgelig stadig resterer mange runder.

De første indbyrdes opgør i Hvidovre vandt NFH med 24-23.

Det er også NFH og Hvidovre, der topper 3. division for kvinder - blot med den forskel, at NFH har vundet samtlige sine kampe og et forspring på fire point ned til Hvidovre.

Med andre ord så kan NFH's ligareserver på søndag klokken 14.30 - umiddelbart før herrekampen - tage et afgørende step mod oprykningen til 2. division.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce