cookie-og-privatlivspolitik
Igen i år foregår fastelavnsarrangementet i et stort telt.
Igen i år foregår fastelavnsarrangementet i et stort telt.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen

Tøndeslagning ved siden af kirken

Det store fastelavnarrangement i Nykøbing begynder i år med en fastelavngudstjeneste.
26. februar 2019 kl. 14:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

I år arrangerer Vores Nykøbing, Klosterkirken og legetøjsforretningen Funster med Kvickly som medssponsor fastelavnshygge og tøndeslagning ved Klosterkirken.

Det sker lørdag 2. marts. Festlighederne begynder med fastelavnsgudstjeneste for børn klokken 11 ved sognepræst Bjørn Krohn og sognepræst Jannie Edelberg Nielsen.

Herefter klokken cirka 11.30 er der tøndeslagning i udendørs telt på kirkepladsen. Børnene bliver aldersopdelt, og der vil være præmier til bedst udklædte og til kattekonger og kattedronninger.

Der vil være fastelavnsboller og kakao til alle udklædte børn. Så kom og vær, med til nogle hyggelige timer, og skulle det være lidt vådt i vejret er det ingen hindring, da aktiviteten er overdækket lige som sidste år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce