cookie-og-privatlivspolitik
Når mørket er faldet på bydes der på både stomp- og ildshow, thriller-danseshow og musik.
Når mørket er faldet på bydes der på både stomp- og ildshow, thriller-danseshow og musik.
Foto: ildshow.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Torvet klar til indvielse med stor halloweenfest

Der er er noget for alle aldre, når det nyrenoverede torv fejres på fredag.
30. oktober 2019 kl. 09:08 Af Manfred Sørensen

Annonce

Uhyggen vil brede sig på Torvet fredag 1. november, når det nye torv i Nykøbing er klar til indvielse. En lille del af Torvet når ikke er blive klar, men derfor skal Torvet fejres alligevel.

- Vi er meget tæt på at være i mål med den største del af Torvet, men de forsinkelser vi stødte på i foråret betyder, at vi stadig mangler at komme i mål med den del af Torvet, der er ved Bjørnebrønden. Her skal vi bruge november og noget af december på at komme helt i mål, forklarer projektleder Charlotte Bonde Wiberg.

Men selvom hele Torvet ikke er klar til brug, så bliver indvielsesfesten ikke mindre af den grund.  

- Sammen med Vores Nykøbing har vi valgt at fejre indvielsen med en stor halloweenfest. Der bliver noget for alle aldre. Formiddagen og eftermiddagen er for børnene, hvor der er masser af lege og en stor skattejagt. Allerede fra klokken 11, håber vi at se en masse børn, der vil hjælpe os med at skære græskar, så vi har masser af uhyggelige hoveder til at lyse torvet op, når mørket falder på, siger projektlederen.

Den helt officielle del af indvielsen begynder klokken 17, hvor borgmester John Brædder indvier det nye torv.

- Når mørket er faldet på, så gælder det den officielle del af indvielsen. Restauratørerne omkring Torvet giver små smagsprøver på uhyggelig mad, og så er der både stomp- og ildshow, thriller-danseshow og musik. Der er også stadig lege for børnene, men har man helt små børn, så kan aftenen på torvet nok godt blive lidt for uhyggelig, siger Charlotte Bonde Wiberg.

På den del af Torvet, der nu bliver indviet mangler også stadig nogle ting for at være helt i mål. Der mangler blandt andet stadig at blive plantet træer, og så bliver pladsen først indrettet med det faste byrumsinventar senere.

- Vi havde håbet, at alt var helt klart til indvielsen. Men det har vi måttet sande ikke kunne lade sig gøre. Men vores entreprenør og brolæggere har virkelig knoklet på. At vi holder den oprindelige dato for indvielse er i høj grad takket være vores entreprenør, som har udvist en stor fleksibilitet, uanset hvad vi er stødt på, siger projektlederen.

Torvets indvielse bliver afsluttet med festfyrværkeri klokken 19.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce