cookie-og-privatlivspolitik
Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil spiller hovedrollerne i det danske drame. De får selskab af Nicholas Bro, Rasmus Bjerg og Sebastian Jessen m.fl.
Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil spiller hovedrollerne i det danske drame. De får selskab af Nicholas Bro, Rasmus Bjerg og Sebastian Jessen m.fl.
Foto: Kino

Ugeavisen Guldborgsund

Tre filmpremierer torsdag

Blandt det danske familiedrama "Kollision".
29. oktober 2019 kl. 09:08 Af Manfred Sørensen

Annonce

Torsdag byder på ikke mindre end tre filmpremierer i biografen på Slotsbryggen.

Den ene er dansk, nemlig familiedramaet "Kollision". Her handler det om om parret Leo og Olivias hårde skilsmisse. For i skilsmissens midte står deres niårige datter Liv tilbage, og må påtage sig rollen som boksebold for forældrenes uenigheder.

Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil spiller hovedrollerne og de får selskab af Nicholas Bro, Rasmus Bjerg og Sebastian Jessen m.fl.

"Kollision" er brødrene Avaz anden film i rækken af fortællinger, der tager udgangspunkt i virkelige hændelser. Avaz brødrene debuterede i 2017 med deres film "Mens vi Lever".

Noget andet er animationsfilmen "Familien Addams", der bringer rækken af populære karakterer til live med både humor, sjov og monsterballade.  

Den monstrøse familie består nemlig af diverse excentriske familiemedlemmer, der har det bedst i skyggen.

Her finder man således bl.a. ægteparret Gomez og Morticia Addams, deres to børn Wednesday og Pusley, Gomez' bror Onkel Fester, familiens butler - og ikke mindst det lille Frankensteins-lignende monster Lurch samt den levende hånd Thing.

"Familien Addams" er baseret på en tegneseriestribe fra 1930'erne.

Og så er der ellers dømt action med Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton, der er tilbage i Terminator: Dark Fate produceret af James Cameron. Og så behøver vi vel ikke skrive mere....KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce