cookie-og-privatlivspolitik
Vi har tidligere set en række midaldrende kvinder bevise, at man aldrig er for gammel til at posere nøgen i Calendar Girls, mens cheerleading står forrest i Bring it On-filmene.
Vi har tidligere set en række midaldrende kvinder bevise, at man aldrig er for gammel til at posere nøgen i Calendar Girls, mens cheerleading står forrest i Bring it On-filmene.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Tre forskellige film på stribe

Tre meget forskellige film har i denne uge premiere i Nordisk Film Biografer Nykøbing.
06. august 2019 kl. 16:07 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

I biografen på Slotsbryggen finder du kølige sale og kolde drikke, hvis du for en stund har fået nok af sommervarmen.

På torsdag er det premieredag, og i denne uge er der tre film på programmet - og der er virkelig noget for enhver smag.

Glæd dig til at se Diane Keaton, Jacki Weaver og Rhea Perlman give den gas som cheerleaders i filmen Poms - Dans For Livet - en rigtig feel good film fra folkene bag blandt andre Bad Moms.

Filmen handler om en gruppe ældre kvinder, som former et cheerleadinghold i deres lokalsamfund af pensionister. Cheerleadingholdet ønsker at bevise, at man aldrig bliver for gammel til at "bring it!".

Til børnene og de barnlige sjæle lander verdensfænomenet Angry Birds 2 (Den har forpremiere allerede tirsdag 6. august klokken 14).

Rivaliseringen mellem fuglene og grisene har altid været intens. Men da fjendtligtsindede naboer pludselig dukker op, slår panikken ind. Fuglene og grisene beslutter sig derfor for at begrave stridsøksen for en stund, og samler et team af de bedste kæmpere. Eller, i hvert fald de bedste de lige kunne få fat i.

Og så til noget lidt mere skræmmende, hvor du virkelig får gys for alle pengene:

Scary Stories to Tell In The Dark - baseret på Alvin Schwartz verdenskendte bogserie.

Gyserfilmen handler om en gruppe unge teenagere. Flokken må sammen løse mysteriet, da en række pludselige og makabre dødsfald finder sted i deres hjemby.

Manuskriptet er blandt andre skrevet af Guillermo del Toro og er baseret på børnebogsserien af Alvin Schwartz. Det er André Øvredal, blandt andet kendt for Trollhunter og The Autopsy of Jane Doe, der har instrueret gyseren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce