cookie-og-privatlivspolitik
Hvert år har unge social- og sundhedsassistent elever mulighed for at melde sig til Skills-mesterskabet.
Hvert år har unge social- og sundhedsassistent elever mulighed for at melde sig til Skills-mesterskabet.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Tre uddannelser i livskvalitet

Kom til åbent hus på SOSU i Nykøbing, og hør mere om uddannelserne til SSH, SSA og PA.
14. januar 2020 kl. 06:03 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Guldborgsund Kommune, Lolland Kommune og Vordingborg Kommune byder velkommen til åbent hus sammen med SOSU Nykøbing Falster på skolens adresse - Vestensborg Allé 78, onsdag 15. januar fra klokken 19 til 21. Sammen præsenterer de SOSUs tre uddannelsesretninger, der handler om sundhed, omsorg og pædagogik, og som giver adgang til job der skaber livskvalitet for børn, unge og ældre.

Gå på opdagelse på skolen og få en smagsprøve på, hvordan det er at være elev her. Man kan opleve levende læring i faglokalerne, møde undervisere og elever, få personlig vejledning og svar på spørgsmål om de tre uddannelsesretninger, job- og videreuddannelses-muligheder.

De der måtte få lyst til at starte på en SOSU-uddannelse efter åbent hus, behøver ikke vente længe. Allerede få dage senere, starter der nye hold, og der er endnu ledige pladser på grundforløb 2, der starter både i Vordingborg og i Nykøbing F. 20. januar.

Foråret byder på holdstart for SSH-uddannede, der ønsker at videreuddanne sig til social- og sundhedsassistenter.

Og efter sommerferien starter igen nye grundforløb 1 og grundforløb 2 hold, både i Nykøbing og i Vordingborg, hvor SOSU Nykøbing også har en afdeling.

Der søges optagelse på optagelse.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce