cookie-og-privatlivspolitik
Nykøbing F. Brandmuseets formand, Jørgen Ottosen, får overrakt Turistbjørnen 2018 og diplom af Birgitt Bjerre. Bagerst fra venstre ses brandmuseumsfolkene Roland Hansen, Steffen Bigum, Bo Peerson, Jim Jensen, Torben Skov og Finn Jenssøe.
Nykøbing F. Brandmuseets formand, Jørgen Ottosen, får overrakt Turistbjørnen 2018 og diplom af Birgitt Bjerre. Bagerst fra venstre ses brandmuseumsfolkene Roland Hansen, Steffen Bigum, Bo Peerson, Jim Jensen, Torben Skov og Finn Jenssøe.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Turistbjørnen gik til brandfolkene

Nykøbing Falster Turistforening har hædret Nykøbing F. Brandmuseum.
02. april 2019 kl. 10:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

At folkene bag Nykøbing F. Brandmuseum leverer en stor, frivillig og engageret indsats, som rigtig mange har gavn af, er ingen hemmelighed

Ved Nykøbing Falster Turistforenings generalforsamling i onsdags fik museet en anerkendelse og hæder for det store engagement, nemlig turistforeningens Turistbjørnen 2018.

Det var Nykøbing Falster Turistforenings formand Birgitt Bjerre, der overrakte prisen, og hun fremhævede ikke kun selve museet med brandbilerne, Frisørmuseet og Fotomuseet i bygningen i Vendersgade.

-  I er med til forskellige turistfremstød såvel i Nykøbing som i resten af kommunen og i Nordtyskland. Sommeren igennem har I travlt med at afvikle torvejazz om fredagen. I er med i markedsføringen af Lolland-Falster i Warnemünder Woche i juli, hvor I sammen med mange frivillige fra forskellige foreninger, også fra turistforeningen, bemander Turistbussen i otte dage. Med brandbiler og flotte uniformer pynter I hvert år i det store optog gennem Warnemündes gader, hvor der efterfølgende er samvær og hygge, lød det blandt andet fra Birgitte Bjerre.

Hun kom også ind på den indsats museets folk leverer i forbindelse med det store motionscykelløb Falster Rundt og Kyst til Kyst, hvor 500 cyklister starter og slutter ved museet, ligesom hun nævnte servicen i forbindelse med Veteranrallyet og Knæk Cancer-arrangementet i efteråret 2018, hvor brandmuseets frivillige indsamlede et stort beløb ved en flot event, hvor museets lokaler blev brugt til en fest med musikalsk underholdning og spisning.

- Med stigevogn og brandbil møder I også op, når byens juletræ skal tændes på torvet. Optog med musik gennem Nykøbings gader med Nykøbing Falster Garden og en julemand, som kravler op ad stigen og tænder træet.

- Turistbjørnen er nu jeres. En stor tak for jeres bidrag til byens turisme og tillykke med Turistprisen 2018 for det store frivillige engagerede arbejde, som vi alle har glæde af, sluttede Birgitt Bjerre sin hyldestale.


- I er med til forskellige turistfremstød såvel i Nykøbing som i resten af kommunen og i Nordtyskland. - I er med til forskellige turistfremstød såvel i Nykøbing som i resten af kommunen og i Nordtyskland.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce