cookie-og-privatlivspolitik
Onsdag 20. november klokken 19 kan du opleve Jan Elhøj og Morten Kirckhoff, når de besøger Salen på Hovedbiblioteket.
Onsdag 20. november klokken 19 kan du opleve Jan Elhøj og Morten Kirckhoff, når de besøger Salen på Hovedbiblioteket.
Foto: Guldbib.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Unikke rejseoplevelser

Jan Elhøj og Morten Kirckhoff fortæller om programserien "Nul stjerner" på Hovedbiblioteket.
11. november 2019 kl. 11:33 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Hvad sker der når man tjekker ind på hoteller, der har de dårligste anmeldelser? Eller spiser på dårlige restauranter i de værst tænkelige lande? Det viser sig ofte, at det er her, de sjoveste og bedste eventyr venter. Altid i øjenhøjde med de lokale og altid nysgerrige på det, som er anderledes end det derhjemme. Alt bliver smagt på. Alt bliver drukket. Alle tilbud om at blive inviteret indenfor, tages imod med kyshånd.

Onsdag 20. november klokken 19 kan du opleve Jan Elhøj og Morten Kirckhoff, når de besøger Salen på Hovedbiblioteket. Hen over sommeren har DR2 sendt programserien "Nul stjerner" med de to rejsekammerater, der rejser ud til steder, de fleste turister ønsker at undgå. Nemlig lande og steder med nul stjerner.

Med åbent sind og en oprigtighed rejser Jan og Morten rundt og tager seerne med på deres eventyr og gennem programmerne åbner de seernes øjne for de store og unikke oplevelser, der kan gemme sig bag de dårlige anmeldelser - hvis blot man kigger efter.

Deres nye foredrag giver publikum et unikt indblik i deres rejsemetoder, deres bedste oplevelser og en mulighed for at høre nogle af de historier, du ikke så på tv.Med humor og sjove billeder fra deres ture formidler de, hvordan det er at rejse til steder, der alle høster nul stjerner.

I 10 år har Jan og Morten rejst i 35 lande og fotograferet flere tusind steder, hvor alt står tilbage, forladt som tiden er gået i stå. Det, der startede som en barndomsfascination, er gennem årene blevet en umættelig passion, der har ført dem til alle verdens hjørner.

Du kan købe billet til foredraget på biblioteket eller på guldbib.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce