cookie-og-privatlivspolitik
Det er June (tv) og Maria, der har pakket VM-kurven med lækre ting og sager fra Danmark og Tyskland - det er jo der verdensmesterskaberne bliver afholdt. Og, at den indeholder noget for enhver smag, tør de godt love...

2

Billeder

Det er June (tv) og Maria, der har pakket VM-kurven med lækre ting og sager fra Danmark og Tyskland - det er jo der verdensmesterskaberne bliver afholdt. Og, at den indeholder noget for enhver smag, tør de godt love...
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

VM-konkurrence: Vind gavekurv!

Hvem bliver verdensmester i herrehåndbold? Kom med et bud og vind en attraktiv kurv fra Marius og Thea.
06. januar 2019 kl. 12:23 Af Manfred Sørensen

Annonce
FAKTA

Torsdag går det så løs igen med et stort håndboldmesterskab. Det drejer sig om VM for herrer, der afvikles i seks af de største sportshaller i Tyskland og Danmark, nærmere betegnet München, Køln, Berlin, Hamborg, Herning og København. Her bliver der sport på allerhøjeste plan tilsat masser af musik, klappedimser og tivoli. Der skal være fest....

Tusindvis af tilskuere - heraf hundredevis af håndboldglade fra Lolland-Falster - vil følge kampene live i hallerne, mens millioner af tv-seere vil følge med i hvordan Mikkel Hansen, Nikola Karabatic, Domogaj Duvnjak, Julen Aguinagalde, Sander Sagosen, Kiril Lazarov og de mange andre stjerner og deres respektive lande klarer sig.

Den danske landsholdstræner Nicolaj Jacobsen og hans drenge har et mål, nemlig at blive verdensmester. Men det er der også andre der vil og kan - for eksempel de forsvarende mestre fra Frankrig.

Andre kan også blande sig, for eksempel Spanien, Norge, Kroatien og Sverige måske. Og hvad med tyskerne?

Vores drenge er i pulje med Norge, Østrig, Tunesien, Chile og Saudi Arabien. De rød/hvide lægger ud 10. januar mod Chile, hvorefter det 12. januar gælder Tunesien, 14. januar Saudi Arabien, 15. januar Østrig og 17. januar Norge. Ikke ligefrem en skræmmende pulje, der afvikles i Boxen i Herning - på nær Danmarks første kamp mod Chile, der spilles i Royal Arena i Ørestaden.

Medaljekampene spilles søndag 27. januar i Bank Boxen i Herning.

Traditionen tro, når der er VM i håndbold, er vi på Ugeavisen klar med en spændende læserkonkurrence, hvor vi denne gang i samarbejde med specialforretningerne Marius og Thea i Frisegade er klar til at udlodde en meget lækker gavekurv fyldt med luksus-herligheder fra Danmark og Tyskland til en værdi af 1.000 kroner.

Og hvad skal du så gøre for at få fingrene i denne kurv?

Kom dit bud på hvem der bliver verdensmester 2019, så trækker vi lod blandt alle de rigtige tip.

Vi skal have dit forslag på konkurrencer@ugeavisen-guld.dk senest fredag 18. januar (Husk navn, adresse og tlf. - KUN ét tip pr. hustand!!).


Jes tror på Danmark

- Jeg tipper med hjertet, så det bliver Danmark, der bliver verdensmester, lyder det med et stort smil fra Jes Jonigk, indehaver af Thea og Marius.

Men hvem tror du på? Lad os få dit bud.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce