cookie-og-privatlivspolitik
Dorte Bondo (yderst til højre) overlader ledelsen til Malene Frank og Camilla Stilling.
Dorte Bondo (yderst til højre) overlader ledelsen til Malene Frank og Camilla Stilling.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Vagtskifte på Sofie Rifbjerg

Dorte Bondo stopper som forstander på efterskolen i Øster Kippinge, der tager hul på nyt byggeri til 20,5 millioner kroner.
09. februar 2019 kl. 12:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

En æra på Sofie Rifbjerg Efterskole i Øster Kippinge slutter. Forstander Dorte Bondo har nemlig valgt at træde ud af arbejdsmarkedet med udgangen af februar.

- Det har været ti rigtig gode og konstruktive år, siger Dorte Bondo, der tiltrådte for 10 år siden i 2009.

Det bliver Malene Frank, der tager over som forstander, mens Camilla Stilling bliver viceforstander.

- Et rigtig godt match, understreger Dorte Bondo, der nu skal bruge livet på mange andre ting.

Den nye ledelsesduo kan se frem til en meget spændende opgave. Skolen har nemlig modtaget hele 15,5 millioner kroner fra Den A.P. Møllerske Støttefond til at bygge nyt spiseareal og en bevægelsessal til skolens 92 elever og 45 medarbejdere.

Hele byggeriet er budgetteret til at koste 20,5 millioner kroner. Byggeriet skal i særlig grad skal hjælpe og guide brugeren til at opleve en udviklende og rar hverdag.

Sofie Rifbjerg Efterskole er en specialefterskole, med elever der både er meget introverte og andre elever, der er mere ekstroverte.

I forbindelse med vagtskiftet er der torsdag 28. februar fra klokken 11 til 13 frokostreception, hvor man kan ønske tillykke til Malene Frank og Camilla Stilling og held og lykke til Dorte Bondo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce