cookie-og-privatlivspolitik
Jublen var gigantisk - her hos Mulle og Cecilie Greve - da finalesejren over Odense var i hus.
Jublen var gigantisk - her hos Mulle og Cecilie Greve - da finalesejren over Odense var i hus.
Foto: John Randeris Ritzau/Scanpix

Ugeavisen

Vanvittigt! Nu også pokalmester!

Et durkdrevent NFH-mandskab klaskede favoritterne ved Final 4-stævnet i Esbjerg.
31. december 2018 kl. 17:48 Af Manfred Sørensen

Annonce

I juni 2017 lykkedes det NFH's kvinder at hjemføre det danske mesterskab, og nu har klubben fået endnu en triumf - det danske pokalmesterskab også kaldet Santander Cup.

Det skete ved Final 4 stævnet i Esbjerg, hvor de gule i lørdags pulveriserede Randers HK i semifinalen og dagen efter overraskede alt og alle ved at vinde finalen mod favoritterne fra Odense HC med 28-26.

Omkring 300 medbragte fans med borgmester John Brædder i spidsen i Blue Water Dokken piskede holdet frem til en forrygende indsats. Den rette taktik fra trænerduoen Jakob Larsen og Kenneth "Salle" Sahlholdt med blandt andet lange og gennemspillde angreb krydret med et utroligt agressivt forvar blev fulgt til punkt og prikke.

Fynboerne haltede hele tiden efter og hver gang de nærmede sig var NFH i stand til at afvise. En helt igennem fantastisk holdpræstation, der helt fortjent blev belønnet med den anden store triumf i klubbens historie.

Stort tillykke fra Ugeavisens redaktion!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce