cookie-og-privatlivspolitik
Sidste uges stret market bød på et væld af varer fra store dele af verden, lige fra spansk paella, italiensk pesto og belgiske vafler til tulipanløg fra Amsterdam
Sidste uges stret market bød på et væld af varer fra store dele af verden, lige fra spansk paella, italiensk pesto og belgiske vafler til tulipanløg fra Amsterdam
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen

Varer fra hele verden

Vores Nykøbing bød i sidste uge på endnu en gang street market i midtbyen.
08. juli 2019 kl. 07:56 Af Manfred Sørensen

Annonce

Et sammensurium af dufte, fremmedord og synsindtryk fulgte i sidste uge strøgkunderne på deres vej op og ned ad Jernbanegade i Nykøbing.

Her bød Vores Nykøbing nemlig på "street market" med et væld af varer fra store dele af verden, lige fra spansk paella, italiensk pesto og belgiske vafler til tulipanløg fra Amsterdam, sæbe fra Provence og finske uldartikler.

- Det er en måde at trække turister til, og det skaber jo noget liv og gør det lidt hyggeligt, forklarer André Andersen fra Vores Nykøbing om verdensmarkedet, der fandt sted for tredje gang.

Han forklarer videre, at standene på markedet primært sælger varer, som de omkringliggende butikker ikke kan tilbyde, og derfor ikke udgør decideret konkurrence for det eksisterende butiksliv. Han forventer, at traditionen gentager sig til næste år.

- Så må vi se, om det skal være her eller oppe på Torvet, når det bliver færdigt, lyder det.

I det hele taget har det været en travl og begivenhedsrig første uge af sommerferien, hvor der nemlig også var kæledyrstræf i mandags og premiere på art- og foodmarkedet. Ugeavisens fotograf Flemming K. Karlsen var på plads.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce