cookie-og-privatlivspolitik
Charlotte Samson (tv) overtager 15. december Klipsus efter Susanne Helt Hansen.
Charlotte Samson (tv) overtager 15. december Klipsus efter Susanne Helt Hansen.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen

Vender tilbage til faget og overtager KlipSus

Charlotte Samson og Susanne Helt Hansen holder goddag og farvel-reception 8. december i salonen i Nygade 10, Nykøbing.
05. december 2018 kl. 13:29 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Familien Samsons medlemmer er efterhånden trætte af at få nyt hår hele tiden, fordi mor Charlotte skal holde sit fag ved lige. Så der er lige så glade som Charlotte over, at hun nu tager springet og bliver selvstændig frisør.

Charlotte Samson overtager 15. december KlipSus, Nygade 10, Nykøbing, efter Susanne Helt Hansen, der lavede salonen for godt 11 år siden.

- Jeg har den fireårige frisøruddannelse, og har været ansat hos forskellige frisører. Men senest har jeg arbejdet som receptionist hos tandlæge Pernille Damgaard, hvor jeg blandt andet har lært bogholderi og andet, jeg kan bruge, når jeg nu skal være selvstændig, siger Charlotte Samson og tilføjer:

- Jeg har hele tiden brændt for frisørfaget, og nu bød muligheden sig for, at jeg kunne vende tilbage og blive selvstændig. Det glæder jeg mig meget til.

Charlotte Samson indfører hun tidsbestilling.

8. december er der goddag og farvel-reception i Klipsus, fra klokken 10-12. Men allerede nu vil man kunne se Charlotte Samson i salonen, for indtil hun officielt overtager forretningen, går hun sammen med Susanne Helt Hansen for at lære arbejdsgang og kunderne at kende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce