cookie-og-privatlivspolitik
Der venter oplevelser for både store som små i det gamle hæderkronede Tivoli. I denne uge kan du vinde entrébilletter og turpas.
Der venter oplevelser for både store som små i det gamle hæderkronede Tivoli. I denne uge kan du vinde entrébilletter og turpas.
Foto: Tivoli

Ugeavisen

Vi fejrer solen med en konkurrence

Vi har endnu engang fået mulighed for at udlodde entrébilletter og turpas i samarbejde med Tivoli.
25. april 2019 kl. 08:43 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce
FAKTA

Ugeavisen fejrer foråret og solens komme med en læserkonkurrence, hvor vi i samarbejde med Tivoli udlodder 2 x 4 entrebilletter og turpas til Tivolis sommerssæson.

Den store gamle forlystelsespark åbnede 4. april med 26.000 påskeliljer, små lam på Plænen, masser af påskeæg med mere.

Alene i år investeres der millioner af kroner i forlystelserne, når ældre forlystelser erstattes med nye. Rutsjebanen Kamelen bliver den første forlystelsesnyhed, som gæsterne får glæde af.

Kamelen erstatter Karavanen.Turen forlænges, og den har fået nyt design i orientalsk stil med kupler og minaret. Med 26 km i timen kører den tilpas hurtigt til, at børn, og såmænd også voksne, får sug i maven i svingene.

3-i-1-forlystelsen Fatamorgana bliver fra juni gjort endnu vildere, da den får tilført en vertikal vippe-funktion på de store sæder, der i forvejen drejer rundt i 45 meters højde og udsætter gæsterne for 2,5 G-kraft.

Den kører dog som man kender den frem til juni. Radiobilerne får nyt design, antennerne skrottes, farten sættes op, og de får mere plads. De nye radiobiler bliver køreklar fra juni. Der vil være live-musik i mange genrer hver dag ugen igennem i Tivoli. Det spænder fra verdensmusik, Big Band til jazz. Fredagsrock spænder i år fra Tom Jones, Den Gale Pose til TV2, og der vil være mere end 10 dobbeltkoncerter med kendte danske bands og artister.

Der er forløbig planlagt over 30 events, hvor gæsterne får en oplevelse på toppen af Tivoli-besøget. I anledning af Tivoli Gardens 175 års jubilæum bliver der blandt andet en særlig gardedag. Gæsterne kan også se frem til Musikskolernes Dage, Danmarks største Gospel Festival og Champions League-finalen og meget mere.

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på dette spørgsmål: Hvilken forlystelse erstatter Karavanen? Send dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk (mærk din mail Tivoli) senest onsdag 1. maj.

Husk at påføre navn, adresse og telefonnummer.


Send dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk (mærk din mail Tivoli) senest onsdag 1. maj. Send dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk (mærk din mail Tivoli) senest onsdag 1. maj.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce