cookie-og-privatlivspolitik
Godnat og sjov godt er gennemillustreret i farve af Pernille Lykkegård.
Godnat og sjov godt er gennemillustreret i farve af Pernille Lykkegård.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Vi udlodder Godnat og Sjov godt

Sammen med forlaget Rosinante og Co og Ugeavisen udlodder vi i denne uge af Lars Daneskovs nye godnathistoriebog.
26. september 2018 kl. 16:25 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Sengetid er snakketid! Det er altid, når der skal siges godnat, at alle de gode spørgsmål og store tanker melder sig. Den nye bog Godnat og sjov godt er ti historier fortalt til drengen Otto, og bogen lægger i sin form op til, at børn og voksne sammen kan få talt om alle de små ting, der for børnehavebarnet kan vokse sig store i løbet af en dag. For heldigvis kan selv de største spørgsmål besvares med en god godnathistorie.

Ligesom alle andre børn har Otto hver aften tusind ting, han lige bliver nødt til at tale om, inden han kan sove. Var jeg sød, dengang jeg var lille? Er jeg egentlig en tøsedreng? Keder hunde sig? Hvad laver kærester? Kommer man i fængsel, hvis man lyver? Godnat og sjov godt giver nogle af svarene med ti varme og hverdagsnære historier.

Forfatteren Lars Daneskov siger:

- I en tid, hvor ethvert barn kan finde sin egen underholdning på sin telefon eller på nettet, er der noget næsten helligt over den ro og fortrolighed, der opstår, når børn ved sengetid samles omkring højtlæsning. Det er min erfaring, at det er lige dér, børnene pludselig åbner op, og de bedste snakke opstår.


Konkurrence

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en sætning med det sjoveste spørgsmål, dit barn, barnebarn eller et helt tredje barn har stillet dig.Du kan benytte dig af kuponen her siden eller vi vores konkurrencemail.

Du kan indsende kuponen til Ugeavisen, Tværgade 20 i Nykøbing - eller til vores konkurrencemail:

konkurrencer@ugeavisen-guld.dk - begge dele senest onsdag 3. oktober - med mærket "Sjov godt".

Vinderne bliver herefter offentliggjort i Ugeavisen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce