cookie-og-privatlivspolitik
- Jeg har tit tænkt tanken, at det kunne være sjovt at lave min egen cirkusforestilling, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse, lyder det fra Bubber.
- Jeg har tit tænkt tanken, at det kunne være sjovt at lave min egen cirkusforestilling, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse, lyder det fra Bubber.
Foto: Cirkus Arena

Ugeavisen Guldborgsund

Vind billetter til Cirkus Arena med Bubber

Bubber er årets konferencier i Cirkus Arena, og i den anledning har han taget tøjlerne og samlet alt det, han synes hører til i et rigtigt cirkus.
27. maj 2019 kl. 09:24 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Cirkusverdenen er ikke uvant for Bubber. I 1990'erne var han konferencier i Cirkus Arena 7 år i træk, og i 2019 er han endelig tilbage - ovenikøbet med sin helt egen cirkusforestilling. Sammen med Cirkus Arena udlodder Ugeavisen 3 x 2 billetter til forestillingen i Nykøbing mandag 24. juni ved Middelaldercentret.

Årets forestilling er blevet godt modtaget af publikum og anmeldere, og Cirkus Arena glæder sig over alle de stjerner, som er drysset ned over forestillingen, der har meldt udsolgt i flere byer. Mange af de børn der oplevede Bubber i 90'erne har selv stiftet familie, og nu er muligheden for at give cirkusmagien videre til deres egne børn endelig kommet. Bubber er som en del af cirkusfamilien.

For 20 år siden tilbragte han og familien Berdino syv somre sammen på turné, så at Bubber nu er tilbage giver en følelse af, at hele familien er samlet igen.

- Vi er meget glade for de flotte tilkendegivelser, vi har fået for årets forestilling. Jeg er utrolig glad for at have Bubber med på holdet igen, og for de mange talentfulde artister, vi har samlet. De gør det alle sammen helt fantastisk. Det er fantastisk at opleve, når både børn, voksne og ældre, samles om vores forestilling og får en fælles oplevelse, som de kan tale sammen om længe efter, lyder det fra cirkusdirektør Benny Berdino.

Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter. Med Bubbers fortælling i spidsen møder publikum bl.a. de stærkeste håndstandsartister, som viser deres utrolige kræfter, når de balancerer i luften. Bubber får også besøg af Cirkusprinsessen og hendes smukke brune araberhingste, samt de frygtløse motorcykelkører fra Diorios, som i 2019 er tilbage i manegen.


Konkurrence

For at deltage i lodtrækningen om 3 x 2 billetter til forestillingen i Nykøbing skal du sende os et svar på spørgsmålet:

Hvad sad Bubber i for mange år siden, da han lavede børne-fjernsyn? Send dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk og i emnefeltet skriver du "Cirkus Arena". Vi skal have din besvarelse senest fredag 7. juni.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce