cookie-og-privatlivspolitik
Hun er smuk hendes Snedronningen - vind billetter til opsætningen i Tivolis koncertsal.
Foto: Tivoli

Ugeavisen Guldborgsund

Vind billetter til Snedronningen

I Egenskaberdenne uge udlodder Ugeavisen i samarbejde med Tivoli 2 x 2 billetter til Snedronningen i Tivoli.
13. november 2019 kl. 13:35 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

16. november åbner Jul i Tivoli. I Tivolis Koncertsal opføres det smukke stykke Snedronningen. De helt store følelser er i spil til nyfortolkningen af H.C. Andersens klassiske eventyr. Venskab og mod, kærlighed og uskyld og en snert af djævelskab.

Dronning Margrethe er den kreative kraft bag kostumer og dekorationer, og bag musikken står Oh Land, der udover at være komponist og sangerinde selv var balletbarn som lille. Koreografien ligger i den prisbelønnende Yuri Possokhovs kyndige hænder.

Yuri er tidligere solodanser på Bolsjojteatret og har siden skabt koreografier til førende kompagnier i hele verden blandt andet San Francisco Ballet og Bolsjoj-balletten.

- Det er ikke hver dag, at man har et kreativt hold bestående af en dronning, en toneangivende musiker og en russisk topkoreograf. Der er ingen tvivl om, at Dronningen, Oh Land og Yuri Possokhov som team vil skabe en medrivende ballet, lyder det fra Tivolis direktør Lars Liebst.

For at deltage i lodtrækningen skal du svare på spørgsmålet: Hvem har skrevet eventyret Snedronningen?

Send dit svar til vores mail konkurrencer@ugeavisen-guld.dk sammen med navn og adresse og telefonnummer senest fredag 15. november klokken 10. herefter trækkes der lod.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce