cookie-og-privatlivspolitik
Kom og hyg med Rasmus Klump og alle hans venner i Pingonesien, når der er Vinter i Tivoli. I denne uge udlodder Ugeavisen entrébilletter og turpas.
Kom og hyg med Rasmus Klump og alle hans venner i Pingonesien, når der er Vinter i Tivoli. I denne uge udlodder Ugeavisen entrébilletter og turpas.
Foto: Tivoli

Ugeavisen Guldborgsund

Vind billetter til Vinter i Tivoli

Glæd dig til nordlys tema, en nyudviklet virtual reality-oplevelse, flere kørende forlystelser og meget mere. I denne uge udlodder Ugeavisen i samarbejde med Tivoli 3 x 4 entrébilletter og turpas.
28. januar 2019 kl. 12:30 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce
FAKTA

Vinter i Tivoli åbnes officielt 1. februar. Sæsonen dækker skolernes vinterferie, Valentinsdag, det kinesiske nytår og lukker og slukker 24. februar.

Blandt årets store fornyelser under Vinter i Tivoli er den nye oplevelse "Bring The Spring".

Der er tale om en nyudviklet virtual reality-rejse, hvor gæsterne stiger til vejrs i luftballon, vandrer gennem kløfter, bekæmper sværme af frostkrystaller og kommer helt tæt på sultne bjørne.

Blandt årets satsninger bliver oplevelser med nordlys. Nordlys er en af naturens egne opfindelser, et ekstraordinært naturfænomen, der optræder som et show af dansende lys på himlen. 

I en lille ny landsby på Plænen rager en 15 meter høj specialdesignet iglo med navnet Pingonesien op. Landsbyen tager afsæt i det verdensberømte Rasmus Klump-univers og Pingo-figuren.

Igloen indeholder overdækkede, tematiserede vinteraktiviteter, hvor især krudtuglerne blandt de yngre gæster kan boltre sig på rutschebaner, udfordre sig selv på stejle klatrevægge og deltage i sneboldkampe.

Der kommer ligeledes nyt lys på bygningerne og træerne omkring Plænen.

Den 300 m2 store skøjtebane foran Nimb bliver en kombination af lysoplevelser og skøjtning, hvor piruetter og andre bevægelser får det interaktive lys under isen til at forandre sig.

Med undtagelse af forlystelserne i Det muntre Hjørne og Karavanen, der er lukkede på grund af klargøring til sommersæsonen, kører over 25 forlystelser herunder Bjergrutschebanen, Vertigo og Fatamorgana.


Konkurrence

Sammen med Tivoli udlodder Ugeavisen 3 x 4 entrébilletter og turpas til Vinter i Tivoli, og for at deltage i lodtrækningen skal du svare rigtigt på spørgsmålet: Hvilket dyr en Pingo fra Rasmus Klump universet?

Du kan sende dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk (skriv Tivoli i emnefeltet) - husk at skrive navn og adresse på din mail. Sidste svarfrist er fredag 1. februar klokken 12. Herefter får vinderen direkte besked.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce