cookie-og-privatlivspolitik
Himesh Patel spiller hovedrollen i filmen Yesterday, som kan opleves ved Girls Night Out-arrangement.
Himesh Patel spiller hovedrollen i filmen Yesterday, som kan opleves ved Girls Night Out-arrangement.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen

Vind billetter til en omgang venindehygge

Sammen med Nordisk Film Biografer Nykøbing udlodder Ugeavisen 3 x 2 billetter til Girls Night Out onsdag 26. juni.
05. juni 2019 kl. 08:18 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Onsdag 26. juni sætter biografen på Slotsbryggen gang i festen, når der endnu engang inviteres til Girls Night Out. Det er aftenen, hvor mor slipper kontrollen og tager i biffen med sine veninder og hygger sig.

Denne aften er omdrejningspunktet musikfilmen Yesterday, der tager udgangspunkt i en ung musikker, der efter et uheld indser, at han er den eneste person i verden, der kender The Beatles. De har simpelthen aldrig eksisteret. Så da han begynder at spille de ikoniske sange, bliver den unge mand med et anset som værende den største sangskriver i verden. Manuskriptetforfatteren Richard Curtis har tidligere skrevet ordene bag kendte kærligheds- og komediehistorier som Love ActuallyAbout Time og The Boat That Rocked. Der bliver bobler og andet godt, inden filmen starter.

For at deltage i lodtrækningen skal du sende os dit svar på spørgsmålet: Hvilket år udkom Beatles-sangen Yesterday? - på konkurrencer@ugeavisen-guld.dk. Mærk din mail Girls Night Out. Husk at skrive navn, adresse og telefonnummer. Vi skal have dit svar senest onsdag 19. juni.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce