cookie-og-privatlivspolitik
Mellem glimtende julelys og snedækkede træer kan gæsterne gå på opdagelse blandt 50 boder på Tivolis julemarked.
Mellem glimtende julelys og snedækkede træer kan gæsterne gå på opdagelse blandt 50 boder på Tivolis julemarked.
Foto: Tivoli

Ugeavisen

Vind billetter til julehygge i Tivoli

Portene for Jul i Tivoli er åbnet. Der er tændt op for 1 million lyspunkter. Vind entrébilletter og turpas med Ugeavisen.
20. november 2018 kl. 14:03 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Tivoli juler fra 17. november til og med 31. december, hvor der på årets sidste dage afvikles Fyrværkerifestival, der bliver en hyldest-afslutning på Havens 175-års jubilæum.

Sidste år byggede Tivoli en komplet jernbanestation på Plænen med to spor, et par autentiske damplokomotiver og flere rækker med passagervogne og stationsbygning. Nu udvides oplevelsen betragteligt, med flere hundrede meter lange togspor i plænespringvandet, med forskellige toge, som kører rundt om det 20 meter høje juletræ. I Tivoli kan gæsterne stige om bord i de rygende damplokomotiver med vogne, der holder klar til afgang på perronen i Hjulkøbing. Alle forlystelserne med 175-års jubilæumsforlystelsesnyheden Tik Tak i spidsen kører også under Jul i Tivoli

Mellem glimtende julelys og snedækkede træer kan gæsterne gå på opdagelse blandt 50 boder på Tivolis julemarked. Her er der sørget for pynten til årets juletræ og masser af muligheder for at få julegaverne i hus med en æbleskive i den ene hånd og gløgg i den anden.

Julemarkedets boder er fyldt med alt fra søde sager og varme drikke til strik, læder og delikatesser, som er klar til at blive pakket ind og lagt under træet.


Konkurrence

I denne uge har Ugeavisen fået mulighed for at udlodde  2 x 4 entrebilletter og turpas til Jul i Tivoli. Og for at deltage i lodtrækningen om dem, skal du svare rigtigt på konkurrencekuponen og indsende dit svar til Ugeavisen, Tværgade 20 i Nykøbing eller på mail til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk (husk navn, adresse og mailadresse) senest onsdag 28. november. Mærk din besvarelse "Jul i Tivoli". Vinderne får herefter direkte besked.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce