cookie-og-privatlivspolitik
Salgskonsulenterne Andreas Schulz, Tobias Larsen og Flemming Hansen ser frem til nytårskuren og til blandt andet at præsentere en af de populæreste SUV'er overhovedet: Nissan Qashqai.
Salgskonsulenterne Andreas Schulz, Tobias Larsen og Flemming Hansen ser frem til nytårskuren og til blandt andet at præsentere en af de populæreste SUV'er overhovedet: Nissan Qashqai.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Vind den Nissan-bil du køber!

Traditionen tro holder Nissan Nytårskur 4. og 5. januar. Der vil være mange gode tilbud, og samtidig kan man vinde den bil, man køber op til en værdi af 300.000 kroner.
02. januar 2020 kl. 08:23 Af Manfred Sørensen

Annonce

Nissan Nytårskur afholdes officielt i weekenden 4. og 5. januar, men tilbud og konkurrence løber helt frem til og med 12. januar.

Hvis der købes en ny Nissan i denne periode, deltager man i lodtrækningen om at vinde den bil, der er købt - helt op til 300.000 kroner.

Og chancen er større, end man tror. I 2019 fandt Nissan vinderen blandt 183 købere, så der er større chance for at vinde en bil, end at man har fødselsdag! Eller med andre ord er der ca. 40.000 gange større chance for at vinde en bil ved Nissans Nytårskur end at vinde førstepræmie i Lotto....


Spar 40.000 kroner

Man kan også spare 40.000 kroner. på en Nissan Qashqai diesel 115hk med N-Connecta udstyr, DCT (7-trins dobbeltkoblings automatgear) og ProPILOT (adaptiv fartpilot og vognbaneholder). Der er et begrænset antal af denne variant. Og prisen efter rabat er 295.190 kroner.

Herudover kan der spares op til 23.500 kroner på de øvrige Qashqai modelprogram. Eller man kan vælge at privalease fra kun 2.995 kroner med en førstegangsydelse på 4.995 kroner.


Begrænset antalLEAF elbiler til super pris

Til Nytårskuren vil det også være muligt at få en Nissan LEAF Acenta variant med 40 kWh batteri til kun 229.990 kroner. Det er et super tilbud, og der er kun et begrænset antal til denne pris (i alt 50 stk.).

Senere i januar vil der være et særskilt åbent hus arrangement med lancering af den helt nye Nissan JUKE. De første biler er dog allerede landet hos landets Nissan forhandlere, hvor den også kan ses og prøves ved Nytårskuren. Priserne starter ved 199.990 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce