cookie-og-privatlivspolitik
Hvem henter EM-titlen? Skal Danmark juble igen? Kom med dit bud.
Hvem henter EM-titlen? Skal Danmark juble igen? Kom med dit bud.
Foto: PR

Ugeavisen Guldborgsund

Vind gourmetmiddag for to på Hotel Saxkjøbing!

Sidste frist for at deltage i vores store EM-læserkonkurrence er på torsdag klokken 10. Kom med dit bud på en europamester.
13. januar 2020 kl. 09:02 Af Manfred Sørensen

Annonce

I sidste uge blev der taget hul på EM i herrehåndbold, der afvikles i Sverige, Norge og Østrig. Samtidig søsatte vi i samarbejde med Hotel Saxkjøbing vores store EM-læserkonkurrence, hvor der er intet mindre end en 5-retters gourmetmenu med vine og overnatning på hotellet på højkant. Sådan!

Og rigtig mange læsere har da også allerede deltaget.

Danmark, der er regerende OL-mester og verdensmester, hører til blandt kredsen af favoritter til EM-titlen. De rød-hvide med succestræner Nikolaj Jacobsen i spidsen er i den indledende pulje op imod Island, som var modstanderen i lørdags (spillet efter redaktionens slut). Mandag i indeværende uge gælder det Ungarn, mens den russiske bjørn er modstanderen på onsdag. Danmarks kampe spilles i den store Malmø Arena, hvor der er plads til 13.000 tilskuere - heraf tusindevis af danske håndboldfans blandt andet fra Lolland-Falster, der deltager på ture arrangeret af Folketidende og Team Sydhavsøerne.

Nu må vi så håbe, at Mikkel Hansen, Landin, Møllgaard, Toft Hansen og co. opnår en 1. eller 2. plads i den indledende runde, så man også er med i mellemrunden og forhåbentligt endnu lænegere. Måske kan det jo blive til en ny omgang guld til de danske helte, når der er finale i Tele2 Arena i Stockholm, hvor der er plads til ikke færre end 35.000 tilskuere!

Danmark er i følge Danske Spil største favorit til titlen.

Men det kan meget vel blive andre, der løber med mesterskabet. Frankrig har et kapabelt mandskab, ligesom Norge, Spanien, Tyskland, Sverige og måske Kroatien. Så selv om vi har de rød-hvide briller på, så er der også andre, der kan spille håndbold...


Sådan deltager dui konkurrencen

Du sender os en mail på konkurrencer@ugeavisen-guld.dk med dit bud på hvem der bliver EM-vinder. Husk at skrive dit fulde navn, adresse og telefonnummer - sidste frist er nu på torsdag 16. januar klokken 10. Kun ét bud pr. husstand.

Mærk din mail: "EM håndbold".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce