cookie-og-privatlivspolitik
Nikolaj Friederichsen fra Dissing er med på banen og udlodder denne lækre hoodie og langærmede bluse - begge fra Mads Nørgaard.
Foto: Katrine Sabroe Christensen

Ugeavisen Guldborgsund

Vind hoodie og langærmet bluse

Tæl logoer i Ugeavisen, og skriv resultatet på vores Facebookside.
18. september 2019 kl. 06:54 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Vi fortsætter i denne uge med en fed konkurrence i papiravisen og på Facebook.

Nikolaj Friederichsen fra Dissing er med på banen og udlodder denne lækre hoodie og langærmede bluse - begge fra Mads Nørgaard (værdi 1.000 kroner), som er et nyt mærke i forretningen i Jernbanegade.

Vi har spredt Mads Nørgaard-logoer ud i avisen - tæl dem og skriv resultatet på opslaget på Facebook (de to fra billedet tælles ikke med).

- Vi er glade for at kunne tilbyde kunderne Mads Nørgaard, som har været efterspurgt. Derudover har vi udvidet vores Tommy Hilfiger afdeling blandt andet med Tommy Hilfiger Tailored. På vej er også mærkerne Han Kjøbenhavn og Ralph Lauren, fortæller Nikolaj Friederichsen, der tilføjer:

- Vi er super glade for vores "nye" lokaler. Det har givet meget ekstra - både til kunderne og os.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce