cookie-og-privatlivspolitik
Bliver Danmark med Mikkel Hansen også europamester?
Bliver Danmark med Mikkel Hansen også europamester?
Foto: Claus Bonnerup

Ugeavisen Guldborgsund

Vind lækker gourmetmiddag for to!

Hvem vinder EM i herrehåndbold? Deltag i vores store EM-læserkonkurrence om en særdeles attraktiv præmie fra Hotel Saxkjøbing.
09. januar 2020 kl. 09:02 Af Manfred Sørensen

Annonce

En lækker 5-retters gourmetmiddag med vin og efterfølgende overnatning på det skønne Hotel Saxkjøbing for to personer.

Lyder det ikke bare godt? Og denne spændende oplevelse kan blive din, hvis du deltager i vores store læserkonkurrence i forbindelse med det forestående håndbold-europmesterskab for mænd, der starter i denne uge.

På Ugeavisen har vi allieret os med hotellets direktør Anette Navne, der er klar med denne attraktive præmie, som man har mulighed for at få fingrene i, hvis man kan komme med det rigtige bud på hvem der vinder finalen 26. januar i Stockholm og henter EM-guldet.

Mesterskaberne afvikles, udover Sverige, i Norge og Østrig. Der spilles i Malmø, Gøteborg, Stockholm, Trondheim, Graz og Wien.

Som regerende OL-mestre og verdensmester hører Danmark selvfølgelig til blandt favoritterne. Mikkel Hansen, Niklas Landin og co. har et højt niveau og det eller de hold, der skal slå os skal være meget gode. Det så vi for et år siden ved VM. Her lykkedes det ikke for nogen at besejre træner Nikolaj Jacobsen disciple. Ti kampe og ti sejre blev det til for de rød-hvide. Alle måtte de ned med nakken - blandt andet Frankrig, Sverige, Ungarn, Egypten og Norge to gange - sidste gang i finalen i Jyske Bank Boxen, hvor 15.000 ellevilde tilskuere fejrede VM-guldet foran ikke færre end 2.740.000 tv-seere!

Nu går det så løs igen og masser af stemning bliver der også dennegang. Danmark skal spille i Malmø Arena, hvor der er plads til 13.000 tilskuere. Og de fleste af dem vil være danskere, når modstanderne i puljen er Island lørdag 11. januar, Ungarn mandag 13. januar og Rusland onsdag 15. januar.


Opbakning fra LF

Alt andet end en nem pulje, hvor man skal slutte som enten etter eller toer for at gå videre til mellemrunden. Så vores håndboldhelte har virkelig brug for den opbakning, som de blandt andet også vil få fra håndboldfans fra Lolland-Falster, der har tilmeldt sig turene til Malmø med Folketidende og Team Sydhavsøerne.

Danmark er i følge Danske Spil største favorit til titlen. Men alt skal gå op i en højere enhed, hvis det skal lykkes og det kan meget vel blive andre, der løber med mesterskabet. Frankrig har et kapabelt mandskab, ligesom Norge, Spanien, Tyskland, Sverige og måske Kroatien. Så selv om vi har de rød-hvide briller på, så er der også andre, der kan spille håndbold...


Sådan deltager du i konkurrencen

Hvem vil ikke gerne kunne sætte sig til rette i den smukke restaurant på Hotel Saxkjøbing og nyde en 5-retters gourmetmiddag med vine og bagefter overnatte i det nyrenoverede hotel? En meget fornem præmie, som kan blive din hvis du deltager i vores EM-læserkonkurrence. Du sender os en mail på konkurrencer@ugeavisen-guld.dk med dit bud på hvem der bliver EM-vinder. Husk at skrive dit fulde navn, adresse og telefonnummer - sidste frist er torsdag 16. januar klokken 10. Mærk din mail: "EM håndbold".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce