cookie-og-privatlivspolitik
I komedien Mødregruppen kan du opleve Charlotte Sachs Bostrup med blandt andre Danica Curcic, Lærke Winther og Anders W. Berthelsen på slap line.
I komedien Mødregruppen kan du opleve Charlotte Sachs Bostrup med blandt andre Danica Curcic, Lærke Winther og Anders W. Berthelsen på slap line.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Vinterferie-hygge lige om hjørnet

På torsdag er der premiere på fire film i Nordisk Film Biografer Nykøbing. Og der er noget for hele familien på plakaten.
05. februar 2019 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Uge 7 er som bekendt den uge, hvor der er dømt vinterferie for skolebørn. Det betyder øget aktivitet i biografen på Slotsbryggen, der torsdag har fire film på premiereplakaten.

Glæd dig til Mødregruppen - en dansk komedie af Charlotte Sachs Bostrup med blandt andre Danica Curcic, Lærke Winther og Anders W. Berthelsen. I Hong Kong lever den nybagte mor Line det vilde jetsetliv sammen med manden Bjørn. Da Line opdager, at Bjørn har en affære med deres filippinske barnepige, rejser hun i raseri til det sidste sted Bjørn vil lede - den sydfynske hjemby. Hvad der blot skal være et kortvarigt ophold, bliver en længere rejse hjem til rødderne...

Der er også mulighed for at opleve dramaet Ben i Back med Julia Roberts. Filmen handler om en mor, der juledag får uventet besøg af sin søn, der har været indlagt på en afvænningsklinik. I et desperat forsøg på at redde sin søn, bruger moren juledagene på, at gøre alt hvad hun kan for at få ham på rette spor igen.

Ungerne kan glæde sig til animationsfilmen Vilde Rolf 2 - en fortsættelse til Vilde Rolf fra 2012. Spilfigurerne Rolf og Vanilje von Schlick har levet i deres arkadespil i seks år siden etteren, men pludselig går rattet til Vaniljes bilspil i stykker. Vennerne øjner en mulighed for at skaffe et nyt rat, og derved reparere spillet, ved at købe det på internettet, så derfor skifter de to den trygge hverdag i deres lille arkade ud med en efterforskning i det enorme www.

Sidst men ikke mindst er Animationsfilmen LEGO Filmen 2 på plakaten. Det er efterfølgeren til LEGO Filmen - Et klodset eventyr. Fem år efter begivenhederne i etteren står indbyggerne i Klodsby over for nye udfordringer, da en DUPLO-invation fra det ydre rum smadrer alt på deres vej.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce