cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen

Underholdning

Årets største danske hit er "Nede Mette"

"Nede Mette" med Blak er årets mest populære sang på Spotify i Danmark.
01. december 2016 kl. 12:07 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

27-årige Henrik Blak fra Nakskov har kreeret årets danske hit på streamingtjenesten Spotify med sangen "Nede Mette."

Sangen, der foreløbigt er blevet afspillet over 21,4 millioner gange på Spotify alene, overhaler i Danmark endda nummeret "One Dance" med Drake, som ellers er Spotifys absolutte topscorer på verdensplan. "One Dance" er blevet streamet over 943 millioner gange, skriver Spotify i en pressemeddelelse.

Blaks store hit har også givet ham en niendeplads over mest spillede artister i Danmark og en femteplads, hvis man kun tæller mandlige artister.

"Nede Mette" og Blak kunne også for nylig hente prisen hjem for “Årets Danske Clubnavn” ved Danish Music Awards. Her var Blak også nomineret i kategorien ”Årets Danske Hit.” Ved showet fik han også overrakt beviset på, at “Nede Mette” er gået tre gange platin for at have været streamet hele 27 millioner gange, siden singlen kom på gaden i midten af april.

Læs også: “Nede Mette” har ændret mit liv totalt

Blak løftede for nylig i Folketidende også sløret for, at han har en ny single på vej. Singlen, skriver Sony Music på Facebook, kommer på gaden i morgen, fredag.

Det bliver i øvrigt muligt at se eller gense Blak 17. december, hvor han optræder endnu engang med hittet “Nede Mette”når på Axeltorv ved Nakskov Handel og Erhvervs Juleunderholdning. Her bliver det formentlig også muligt at høre hans bebudede nye single.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

Annonce