cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Underholdning

Bonderøven dater stadig bypigen
04. oktober 2013 kl. 14:47 Af Jesper Bøgh (jb@folketidende.dk)

Annonce

Sidste afsnit af programmet “Bypiger søger Bonderøve” på Kanal 5 løb over skærmen i aftes. Serien blev optaget i og omkring Nysted i juni måned.

Forud var gået tre afsnit, hvor den 32-årige pilot, Johannes Romme fra Holeby havde datet op til flere af bypigerne. Til sidst stod 28-årige model Jessie Jensen fra København tilbage og skulle vælge, om hun ville blive hos Johannes Romme på Lolland - eller om hun valgte at tage bussen hjem til hovedstaden.

Hun valgte at blive på Lolland hos Johannes.

- Men allerede halvanden time efter sidste optagelse, så steg hun rent faktisk på bussen igen - for hun skulle hjem og passe sit job, og det samme skulle jeg, fortæller Johannes Romme.

Tiden gik uden at der skete det store mellem de to.

- Som det er, når man ikke ser hinanden i en periode - så glemmer man måske lidt hinanden. Men det har dog ikke helt været tilfældet for os. Vi har set lidt til hinanden henover sommeren, når det har passet med, at jeg ikke har arbejdet og det samme for Jessie, fortæller Johannes Romme.

I den seneste periode har forholdet mellem de to dog taget fart.

- Vi har været mere intenst sammen de seneste 14 dage, hvor vi har hygget os sammen, fordi vi begge har haft fri, siger han og tilføjer, at han synes, at de passer godt sammen og har samme humor.

- Jeg vil ikke kalde os kærester endnu. Det er så forpligtende et ord - men jeg vil sige, at vi ser hinanden eller dater, fortæller han.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

Annonce