cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Mogens Warrer

Underholdning

Cirkus Arena kom til landsdelen efter drama på Langeland

Godt besøg til premieren i Nakskov i aftes.
12. juli 2014 kl. 07:39 Af Mogens Warrer (mw@folketidende.dk)

Annonce

Der var intet at mærke da Cirkus Arena fredag aften havde landsdelspremiere i Nakskov. Cirkus kom fra Langeland, hvor det vakte både dramatik og stor opsigt da elefanter og heste brød ud af en fold og løb omkring i området, så dagplejebørn måtte flygte ind i nabohaver.
Herunder rev en ung hest hul på en pulsåre og måtte aflives.
Fredag aften førte cirkusprinsesse Laura Berdino sine hvide arabere i ringen som intet var hændt, og under kuplen kunne publikum se halsbrækkende artisteri - heldigvis med sikkerhedsnet. Patrick Berdino fremviste Arenas tre store elefanter, og det er måske ikke noget man i fremtiden vil kunne se i cirkus. Dyreetisk Råd mener i hvert fald, at store dyr som elefanter bør forbydes i turnerende cirkus, hvor deres stald- og fold-forhold er trange.
Men imponerende er de store, tykhudede dyr, der lystrede den unge domptørs mindste vink.
Cirkus Arena har plads til 1.750 mennesker i teltet, og det var ikke fyldt - men den fine sommeraften taget i betragtning var der mange tilskuere. Cirkus har droppet rideture på elefantryg i pausen, og i stedet kunne børnene få en ridetur på pony i cirkusmanegen - et tilbud, en del tog imod.
Den oversavede dame overlevede, og husklovnen Jimmy Folco sørgede for at et passende antal publikummer blev inddraget i forestillingen. Det vækker altid jubel.
Lørdag er cirkus ved Lalandia i Rødbyhavn, søndag i Maribo og mandag i Nykøbing. Fantastisk at så stort et cirkus med så mange vogne stadig flytter hver dag til en ny by kun 30 kilometer væk. Hvor længe mon det holder?
I dag omkring middag vil Niels Plys og Pjerrot i Lalandia sammen med børnene i feriecentret besøge og fodre elefanterne.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

AF: SIMON HAMPE SØRENSEN

Dannebrog og… 17. januar 2020 kl. 15.58

AF: POUL HANSEN

At tænke sig... 15. januar 2020 kl. 22.27

AF: JOHN WENNERWALD

Flere høreapparater i år 12. januar 2020 kl. 21.27

AF: JOHN WENNERWALD

Børnenes fremtid 05. januar 2020 kl. 17.30

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Det er da en god start 03. januar 2020 kl. 12.44

Annonce