mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik
René Christensen er spidskandidat for Dansk Folkeparti ved kommunalvalget i Guldborgsund Kommune.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Underholdning

Danske Spil: René Christensen bliver borgmester

Dansk Folkeparti kan få sin første borgmesterpost i Guldborgsund Kommune, mener Danske Spil
27. oktober 2017 kl. 15:29 Af Margit Olsen

Annonce

I forbindelse med det kommende kommunalvalg har oddssætterne i Danske Spil sat odds på udfaldet af en række kommuner og hvilket parti, der ender som den store vinder af borgmesterkæderne.

Hos Danske Spil har man sat odds på hvilket parti, der ender med at vinde flest borgmesterkæder rundt omkring i landet.

- Kommunalvalget kan være De Lange Knives Nat, og kommunalpolitik er ofte mere uforudsigeligt end landspolitik. Vi har dog vovet pelsen og udpeget fem kommuner, hvor der er lagt op til kampvalg, og som er særligt interessante, men vi tør også godt udbyde væddemålet på, hvor mange borgmesterposter de enkelte partier får. Jeg mener, vi har et ret interessant udbud af væddemål for den politiske nørd, siger Niels Erik Folmann, der er administrerende direktør i Danske Licens Spil, der er den del af Danske Spil, der blandt andet udbyder Oddset og Tips.

Dansk Folkeparti var ved seneste kommunalvalg i 2013 meget tæt på at få sin første rigtige borgmester, da René Christensen var tæt på at samle et flertal omkring sig i Guldborgsund kommune. Det blev dog John Brædder, som endte med at genvinde posten og Renè Christensen fik titlen som viceborgmester.

Men ved dette valg kan René Christensen blive Danmarks første borgmester fra Dansk Folkeparti.

Dansk Folkepartis Carl Christian Ebbesen er kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune. Men kun titlen som overborgmester i København tæller som ”rigtig” ifølge Danske Spils definition af en borgmester.

- Dansk Folkeparti havde en kæmpe fremgang ved seneste Folketingsvalg. Læg dertil, at DF selv har udpeget Guldborgsund Kommune som en must win battle, at René Christensen ved valget for fire år siden med sine knap 6.000 stemmer fik mere end dobbelt så mange personlige stemmer som den siddende borgmester John Brædder.
Derudover er de den erfaring rigere fra seneste valg om, hvordan man samler et flertal omkring sig. Så vi tror, at Guldborgsund bliver Dansk Folkepartis første borgmesterpost, hvilket vores odds på 1,40 også peger på, siger Peter Emmike Rasmussen.

Han understreger, at alle valgkredsene følges tæt, og oddsene hurtigt kan ændres som valget nærmer sig.
Spillet blev udbudt fredag formiddag hos Danske SpilKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: OLE FOG

TAK til sygehuset i Nykøbing F. 13. august 2018 kl. 13.48

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsplatformen i Region… 12. august 2018 kl. 23.17

AF: LINDA SOMMER

Hjertelig tillykke Fejø 10. august 2018 kl. 12.39

AF: ASTRID GRAUGAARD JEPSEN

Kære bilister 08. august 2018 kl. 19.49

AF: AGNES LANGBALLE

Kommentar til: En skændsel 08. august 2018 kl. 12.00

AF: JOHN WENNERWALD

Flere dør af rygning 06. august 2018 kl. 13.00

Annonce