cookie-og-privatlivspolitik
Kim Nielsen (TV) har fået arrangeret endnu et show med Mick Øgendahl på Lolland-Falster.
Foto: Claus hansen og Flemming K. Karlsen

Underholdning

Deler sol og vind lige: Øgendahl kommer til Maribo

For få uger siden så det slet ikke ud til, at Mick Øgendahl og forestillingen ”Prinser af Provinsen” kom til Lolland-Falster. Nu er én forestilling udsolgt i Nykøbing og en ny udbudt i Maribo.
28. oktober 2014 kl. 06:27 Af Margit Olsen

Annonce

Bølgerne gik højt og kommentarerne var mange for nogle uger siden, da det blev klart, at forestillingen ”Prinser af Provinsen” med blandt andet Mick Øgendahl, ikke kom til Lolland-Falster.

Nykøbing F. Teater havde ikke vist den store interesse. Men efter en omtale her på Folketidende.dk kom der skred i tingene.
En aftale kom i stand, og en forestilling på Nykøbing F Teater søndag den 9. november er udsolgt.

Men netop som bølgerne gik højest, og der ikke kunne findes en ledig dato på Nykøbing F. Teater bød andre arrangører sig ind, men det blev Nykøbing F. Teater, som altså alligevel fandt en plads i kalender til showet.

Nu er det så blevet til at Team Sydhavsøerne arrangerer endnu en forestilling. Denne gang den 8. november i Bordershop Arena i Maribo.
-Vi vågnede op, da vi i første omgang hørte, at der ikke var plads på Nykøbing F. teater. Men det blev der jo så alligevel. Da vi så hørte, at alle billetter var revet væk på under et døgn vågnede vi helt op og tog kontakt til Mick Øgendahl. Vi har netop underskrevet en aftale om et show lørdag den 8. november i Maribo, fortæller forretningsfører i Team Sydhavsøerne Kim Nielsen.

- Der er plads til 900 siddende gæster i Bordershop Arena og nu satser vi på, at alle de der i første omgang gik forgæves efter billetter i Nykøbing, kommer en tur til Maribo, siger Kim Nielsen.

Mick Øgendahl var meget begejstret, da det blev muligt at opføre forestilling for hjemme publikum på Nykøbing F. Teater. Begejstringen er ikke mindre nu, hvor også Maribo kommer med på turneen.
-Nu er det lykkes at dele sol og vind lige i forhold til Lolland. Det er jo den evige kamp om, hvilken side af Guldborgsund der er finest. Lollikkerne siger, at der jo er en grund til at man siger Lolland først i Lolland-Falster. Fordi det er finere. Mens falstringerne kalder Lolland for ‘plutten’ fordi der er en stor roemark. Men har jeg altså valgt at plante en gummistøvle på hver sin side, så på den måde bliver jeg en menneskelig bindestreg i navnet Lolland-Falster siger Mick Øgendahl til Folketidende.dk

- Det er jo egentlig meget smukt. Det gælder om at holde sammen i disse tider, siger komikeren, som trådte sin børne-gummistøvler på Midtfalster.

Foruden Mick Øgendahl optræder Jacob Tingleff og Daniel Lill i showet.
Billetterne til showet i Maribo kan købes på Team Sydhavsøernes hjemmeside. www.tsho.dk og billetterne skulle være klar midt på dagen tirsdag, lover Kim Nielsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PALLE BORST

nof 16. februar 2019 kl. 13.47

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

AF: MARTIN WOUTERS

800 bolinger i sundet ????? 07. februar 2019 kl. 14.08

Annonce