Annonce
Underholdning

Deler sol og vind lige: Øgendahl kommer til Maribo

Kim Nielsen (TV) har fået arrangeret endnu et show med Mick Øgendahl på Lolland-Falster. Foto: Claus hansen og Flemming K. Karlsen

For få uger siden så det slet ikke ud til, at Mick Øgendahl og forestillingen ”Prinser af Provinsen” kom til Lolland-Falster. Nu er én forestilling udsolgt i Nykøbing og en ny udbudt i Maribo.

Bølgerne gik højt og kommentarerne var mange for nogle uger siden, da det blev klart, at forestillingen ”Prinser af Provinsen” med blandt andet Mick Øgendahl, ikke kom til Lolland-Falster.

Nykøbing F. Teater havde ikke vist den store interesse. Men efter en omtale her på Folketidende.dk kom der skred i tingene.
En aftale kom i stand, og en forestilling på Nykøbing F Teater søndag den 9. november er udsolgt.

Men netop som bølgerne gik højest, og der ikke kunne findes en ledig dato på Nykøbing F. Teater bød andre arrangører sig ind, men det blev Nykøbing F. Teater, som altså alligevel fandt en plads i kalender til showet.

Nu er det så blevet til at Team Sydhavsøerne arrangerer endnu en forestilling. Denne gang den 8. november i Bordershop Arena i Maribo.
-Vi vågnede op, da vi i første omgang hørte, at der ikke var plads på Nykøbing F. teater. Men det blev der jo så alligevel. Da vi så hørte, at alle billetter var revet væk på under et døgn vågnede vi helt op og tog kontakt til Mick Øgendahl. Vi har netop underskrevet en aftale om et show lørdag den 8. november i Maribo, fortæller forretningsfører i Team Sydhavsøerne Kim Nielsen.

- Der er plads til 900 siddende gæster i Bordershop Arena og nu satser vi på, at alle de der i første omgang gik forgæves efter billetter i Nykøbing, kommer en tur til Maribo, siger Kim Nielsen.

Mick Øgendahl var meget begejstret, da det blev muligt at opføre forestilling for hjemme publikum på Nykøbing F. Teater. Begejstringen er ikke mindre nu, hvor også Maribo kommer med på turneen.
-Nu er det lykkes at dele sol og vind lige i forhold til Lolland. Det er jo den evige kamp om, hvilken side af Guldborgsund der er finest. Lollikkerne siger, at der jo er en grund til at man siger Lolland først i Lolland-Falster. Fordi det er finere. Mens falstringerne kalder Lolland for ‘plutten’ fordi der er en stor roemark. Men har jeg altså valgt at plante en gummistøvle på hver sin side, så på den måde bliver jeg en menneskelig bindestreg i navnet Lolland-Falster siger Mick Øgendahl til Folketidende.dk

- Det er jo egentlig meget smukt. Det gælder om at holde sammen i disse tider, siger komikeren, som trådte sin børne-gummistøvler på Midtfalster.

Foruden Mick Øgendahl optræder Jacob Tingleff og Daniel Lill i showet.
Billetterne til showet i Maribo kan købes på Team Sydhavsøernes hjemmeside. www.tsho.dk og billetterne skulle være klar midt på dagen tirsdag, lover Kim Nielsen.

  • 08MAR-Bordershop Arena.
    Kim Nielsen (TV) har fået arrangeret endnu et show med Mick Øgendahl på Lolland-Falster. Foto: Claus hansen og Flemming K. Karlsen
Annonce
Annonce
Annonce
112

Bragede sammen: 23-årig kvinde kørt på sygehuset

Lolland

Øget med millioner: Christen bag stor fremgang

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

112

Politiet efterlyser: Har du set Mathias?

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

112

Afsløret i bussen: Der var ulovlige stoffer i poserne

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

112

Tre anholdt: Narkohunden Alfa opsnusede et halvt kilo kokain

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo

Indland

Medicinrådet anbefaler medicin til behandling af uhelbredelig brystkræft

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Ekstremt vejr koster kommune mindst 24 millioner kroner

Indland

Vil du også gøre det? Seks ud af 10 vil sætte hveder på bordet

Udland

Biden underskriver Ukraine-pakke og lover nye sendinger straks

Lolland

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof

Maribo

Sygdomsforløb satte gang i butiksdrøm: Nu har han slået døren op

112

Stoppet på trehjulet knallert på motorvejstilkørsel

Guldborgsund

Se billederne: Hundredvis dukkede op til 125-års jubilæum