cookie-og-privatlivspolitik
"Rutebilen" i Marielyst har fået nye ejere og skiftet navn til DQ. Her - Drama Queen - Peter Andersen, som er én af fire nye ejere.
Foto: ANDERS KNUDSEN

Underholdning

Drama Queen klar til åbning

Melodi Grand Prix-vinderen fra 2007 Peter Andersen og venner åbner restaurant på Marielyst Torv
15. marts 2018 kl. 20:10 Af Birgitte Grønning

Annonce

På tallerkenen kan man få stjerneskud eller en god bøf, og til maden kan man få et livenummer med Cher, Tina Turner eller Birthe Kjær.

Restaurant DQ er klar til at åbne på Marielyst Torv på onsdag 21. marts. DQ står for Drama Queen og er Peter Andersens kunstnernavn - og både Peter og hans drag-show er klar til at sætte kulør på Marielyst med pailletter, fjer, kunstige øjenvipper og tårnhøje hæle.

Peter Andersen udgør en fjerdedel af indehaverkvartetten sammen med sin husbond og tjener Lukkass Sander Jensen og venneparret Diana Simonsen og Kim Hansen, der er henholdvis tjener/håndværker og revisor.

Siden 1. januar har holdet arbejdet på at blive klar til åbningen af restauranten, som byder på dansk-fransk køkken i mellemprisklassen og musikalsk underholdning hver aften i højsæsonen.

Læs mere om den nye restaurant og hvilke andre kunsterne, som er på vej for at optræde i torsdagens Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

Annonce