cookie-og-privatlivspolitik
"Rutebilen" i Marielyst har fået nye ejere og skiftet navn til DQ. Her - Drama Queen - Peter Andersen, som er én af fire nye ejere.
Foto: ANDERS KNUDSEN

Underholdning

Drama Queen klar til åbning

Melodi Grand Prix-vinderen fra 2007 Peter Andersen og venner åbner restaurant på Marielyst Torv
15. marts 2018 kl. 20:10 Af Birgitte Grønning

Annonce

På tallerkenen kan man få stjerneskud eller en god bøf, og til maden kan man få et livenummer med Cher, Tina Turner eller Birthe Kjær.

Restaurant DQ er klar til at åbne på Marielyst Torv på onsdag 21. marts. DQ står for Drama Queen og er Peter Andersens kunstnernavn - og både Peter og hans drag-show er klar til at sætte kulør på Marielyst med pailletter, fjer, kunstige øjenvipper og tårnhøje hæle.

Peter Andersen udgør en fjerdedel af indehaverkvartetten sammen med sin husbond og tjener Lukkass Sander Jensen og venneparret Diana Simonsen og Kim Hansen, der er henholdvis tjener/håndværker og revisor.

Siden 1. januar har holdet arbejdet på at blive klar til åbningen af restauranten, som byder på dansk-fransk køkken i mellemprisklassen og musikalsk underholdning hver aften i højsæsonen.

Læs mere om den nye restaurant og hvilke andre kunsterne, som er på vej for at optræde i torsdagens Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce