cookie-og-privatlivspolitik
I aften siger Flemming Krøll siger farvel til rollen som enedirektør for Nykøbing Revyen. Han er med i revyen de næste par år - men kun bag scenen.
I aften siger Flemming Krøll siger farvel til rollen som enedirektør for Nykøbing Revyen. Han er med i revyen de næste par år - men kun bag scenen.
Foto: Anders Knudsen

Underholdning

En revylegende takker af

I aften er det Flemming Krølls sidste aften i Nykøbing F. Revyen.
25. august 2018 kl. 08:10 Af Erik Holm

Når Flemming Krøll i aften står i indgangen til Nykøbing F. Teater, så er det sidste gang, han byder velkommen til og sidste gang, han står på scenen i sin egen revy.

Efter flere end 800.000 håndtryk takker Flemming Krøll af som skuespiller og som enedirektør i Nykøbing F. Revyen.

- Jeg har ikke frygtet aftenen, men jeg er meget spændt på, hvordan den kommer til at forløbe, siger Flemming Krøll, der længe har planlagt "tronfølgeskiftet".

Skuespiller Pernille Schrøder og kapelmester Mickey Pless overtager til efteråret 50 procent af Nykøbing F. Revyen, næste år 25 procent mere og i 2020 de sidste 25 procent. Det vil sige, at efter Nykøbing F. Revy 2020, er Flemming Krøll helt ud af Nykøbing F. sit engagement i Nykøbing F. Revyen.

- Nykøbing F. Revyen har været en meget vigtig og meget spændende del af mit liv, der desværre startede meget uheldigt med, at jeg mistede begge mine forældre meget tidligt i min karriere i 1976. Jeg kunne godt ønske mig, at de kunne have oplevet, hvordan det er gået, siger Flemming Krøll.

Annonce

Læs hele interviewet med Flemming Krøll i lørdagens Folketidende og se videoen herunder.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE