cookie-og-privatlivspolitik
Ib Andersen og sønnen Nicolaj til Reality Award i starten af februar.

Underholdning

Ib vil have penge for mere TV

Da Tv-serien ”På røven i Nakskov” løb over tv skærmene var Ib Andersen fra Nakskov en af hovedpersonerne. Han og sønnen har mod på at lave mere TV, men så skal der penge i kassen.
24. februar 2017 kl. 06:48 Af Margit Olsen

Annonce

Om TV 2 vil lave endnu en fortsættelse af ”På røven i Nakskov” og opfølgeren ”Stadig på røven?” vides ikke. Men hvis det bliver aktuel, er Ib Andersen og hans søn Nicolaj klar, men ikke uden at få noget for det, siger han til Realityportalen.dk.

– Sæson 3 ligger vel lige om hjørnet og lurer. Det har i hvert fald ikke været en underskudsforretning for dem, for Nicolai og jeg har jo ikke forlangt penge for noget af det, siger Ib Andersen til Realityportalen.dk.

– Når jeg er inde for at kigge, så kan jeg jo se, hvor mange likes jeg får. Jeg får 100.000 på nogle ting og 60-70.000 på nogle andre ting, og hvis jeg bare fik 2 kroner eller 1 krone ud af hvert klik, hver gang nogle vil se på mig, så havde jeg jo stået med mange penge i lommen i dag.

– Den må vi jo lige have drejet over i min lomme, så alt ikke bare går til tv, for det er jo mig, der kommer med pointerne, ikke tv. De står bare bagved og griner med et stor smil. Den er godt fyret af, men der falder jo ikke noget ned i min lomme, slår den førtidspensionerede fisker fast.

Ifølge Realyportalen.dk synes Ib Andersen ikke, at det er rimeligt, at han ikke har fået penge ud af sin medvirken, men oven i købet også selv har måtte have penge op af lommen.

– Jeg har jo også haft udgifter ved at medvirke på tv. Jeg fik konfiskeret åleruser for 42.000 samt en regning på 5000 for at fiske ulovligt, fordi jeg satte dem i vandet før tid, siger Ib, der påpeger, at der var en god årsag til, at han ikke kunne vente med at sætte dem i vandet.

Nemlig den, at optagelsen med ruserne skulle ske inden hans søn skulle starte på en søfartsskole nogle dage efter.

Foruden at være klar til en fortsættelse af ”På røven i Nakskov” er Ib Andersens søn Nicolaj også åben over for andre TV muligheder.

– Jeg kunne godt være klar på en sæson mere – eller noget andet Tv. Jeg ved ikke, hvad det skal være, men det kunne da være meget spændende at prøve noget forskelligt, siger Nicolai, som nævner noget i stil med ”Kurs mod fjerne kyster”.

Hos TV 2 er det ikke besluttet om Ib Andersen og søn for et comeback.
– TV 2 har ikke på nuværende tidspunkt taget stilling til, om stationen ønsker at producere en fortsættelse af ”På røven i Nakskov” eller ”Stadig på røven?”, lyder det kort svar fra Thomas Breinholt, programchef hos TV 2.

Læs også: Ib vil i byrådetKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce