cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Flemming K. Karlsen

Underholdning

Ikke plads til Mick Øgendahl på Nykøbing F. Teater

Der er stor skuffelse hos de lokale fans af komikeren Mick Øgendahl, fordi hans show ”Prinser af Provinsen” ikke kommer til Nykøbing Teater.
08. oktober 2014 kl. 06:34 Af Margit Olsen

Annonce

- Vi har fået masser af henvendelser både på mail og Facebook med utilfredshed over, at Micks show ”Prinser af Provinsen” ikke bliver vist på Nykøbing F. Teater, fortæller Malene Øgendahl – Mick Øgendahls manager og kone.
Malene og Mick Øgendahl har sammen firmaet Microphone Entertainment, som udbyder Mick Øgendahls shows enten direkte eller til arrangører, som derefter står for booking af lokalitet og salg af billetter.

Malene Øgendahl fortæller, at hun tidligere på året kontaktede Nykøbing F. Teater og tilbød showet til november måned i år. Her var svaret ifølge hende, at man havde så mange andre stand up-shows på årets program, at Nykøbing F. Teater ikke mente, at der kunne være plads til flere i kalenderen i denne sæson.

Hun har også talt med en anden arrangør, Light The Lions, som tidligere har købt Mich Øgendahls forestillinger og arrangeret lokale forestillinger. De havde fået samme besked fra Nykøbing F. Teater, at der var rigeligt med stand up.

Nykøbing F. Teater er ejet af Guldborgsund Kommune, som står for udlejningen af teateret.

De mange henvendelser fra fans fik Mick Øgendahl til med sin sædvanlige falsterske humor at skrive et indlæg på sin Facebook-profil, hvor han har spidset pennen lidt ekstra:

… Nu har flere 'vrede' mennesker skrevet at jeg er en sjuft fordi 'Prinser af Provinsen' ikke kommer til Lolland Falster og at jeg har glemt mit ophav. Sandheden er at Nykøbing Falster Teater sagde nej tak. De syntes, de havde "nok stand-up". Pu ha da da, så blev jeg vejet og fundet for let af mit eget bagland. Mvh familiens sorte får. Heeep ;o)

Det resulterede i næsten 200 kommentarer på Facebook, hvor de fleste beklager, at der ikke bliver noget lokalt show.

En af kommentarerne kom faktisk fra en af Guldborgsund Kommunes administrative medarbejdere ved Nykøbing F. Teater, Carina Skrubbe Gottrup, som skriver:

Den anden side af sagen.
På Teaterets vegne, vil jeg gerne gør opmærksom på at vi ikke har fravalgt. Men at vi som kommunal virksomhed ikke har de midler der altid skal til at købe et arrangement. Som udgangspunkt skal vi ikke konkurrere med vores arrangører. Vi kan, skal og vil ikke tage arrangementer fra de arrangører der er ved at planlægge showet. De datoer der har været forespurgt på er jo desværre landet i fx Vordingborg, den 6. november. Når dette er sagt, så ligger vi også i en større ombygning, som gør at scene og sal vi være lukket i 2 mdr.
Nykøbing Teater har i øvrigt slet ikke budt ind på showet i denne omgang af samme grunde.

Carina Gottrup uddyber afslaget yderligere overfor Folketidende.dk ved at forklare, at Nykøbing F. Teater er et kommunalt udlejningshus, hvor det primært er arrangører, som køber sig ind for at afholde arrangementer, shows og andre typer forestillinger.

- Vi har hørt fra flere udbydere af Mick Øgendahls show, men en enkelt fik vi aldrig svar fra og andre kom med datoer, hvor teateret i forvejen var optaget. Der er også den udfordring i denne sæson, at teaterets scene skal ombygges og derfor er teatret lukket i december og januar, siger Carina Gottrup.

I familien Øgendahl er man ærgerlige over, at der ikke var plads i år:
- Men Mick vender glad og gerne tilbage til Nykøbing F. Teater, når der igen byder sig en mulighed, slutter Malene Øgendahl.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PALLE BORST

nof 16. februar 2019 kl. 13.47

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

AF: MARTIN WOUTERS

800 bolinger i sundet ????? 07. februar 2019 kl. 14.08

Annonce