cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Pressefoto: Koncern TV- og Filmproduktion A/S

Underholdning

Lollandske drenge i ny serie på DR3

DR3 tegner et portræt af en gruppe unge mænd, der i stedet for at være flyttet på universitet som kammeraterne, er blevet boende i hjembyen på Lolland.
03. oktober 2016 kl. 06:19 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

I en ny programserie på DR3 følger man en gruppe unge mænd mellem 18 og 25 år, som er blevet på Lolland, mens kammeraterne er taget på universitetet. Ifølge dem selv har de gennem tiden lavet lidt for meget ballade og alt få lektier, men nu vil de prøve at blive voksne.

Leonard, Filip, Dennis, Valdemar og Karim er venner, og har til forskel fra mange andre ikke valgt den gængse vej mod en uddannelse i storbyen.

- "Drengene på kanten" giver et sjældent indblik i, hvad der optager nogle af de unge, som ikke følger den lige vej gennem skolen, gymnasiet og de højere læreanstalter i storbyerne. I stedet for har de valgt at blive boende i deres hjemby. De har ganske givet ikke opført sig som dukse hele livet og kommer fra svære familiebaggrunde. Men på trods af vanskelige vilkår er ’Drengene på kanten’ en historie om unikke venskaber præget af ærlighed, dynamik og loyalitet mellem en vennegruppe, der vokser op langt væk fra storbyen, siger redaktør i DR Anders Thomsen.

"Drengene på kanten" er en dokumentarserie i seks afsnit og sendes første gang den 3. oktober klokken 21.00 på DR3 og de efterfølgende mandage.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: SVEN-ERIK JENSEN

Kører alt for stærkt og for tæt 18. januar 2020 kl. 13.45

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

AF: SIMON HAMPE SØRENSEN

Dannebrog og… 17. januar 2020 kl. 15.58

Annonce