cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming K. Karlsen

Underholdning

Mick Øgendahl kommer alligevel til Nykøbing F. teater

I første omgang så det ikke ud til, at Mick Øgendahls show ”Prinser af provinsen” ville komme til Nykøbing. Men Nykøbing F. Teater har nu fundet en ledig dato.
16. oktober 2014 kl. 06:30 Af Margit Olsen

Annonce

Mick Øgendahl lægger alligevel vejen forbi Nykøbing Falster Teater. Det gør han den 9. november, hvor han optræder med det nye stand-up show "Prinser af Provinsen" sammen med Jacob Tingleff og Daniel Lill.

- Efter skriverier i den lokale presse og talrige henvendelser fra de mange lokale Mick Øgendahl fans på Falster er det med stor glæde for både Nykøbing Falster Teater og Mick Øgendahls familiefirma Microphone Entertainment, at kunne præsentere en dato for det nye show ”Prinser af Provinsen” med Jacob Tingleff, Daniel Lill og Mick Øgendahl i spidsen, lyder det fra Microphone Entertainment, som ejes af Mick Øgendahl og hans kone Marlene.

Mick Øgendahl har tidligere udtalt en stor skuffelse over, at Nykøbing teater ikke havde vist interesse for hans show, men nu er det i hus og det glæder komikeren med de lokale rødder.

- Det at komme til Nykøbing Falster Teater med ’Prinser af Provinsen’ er som at komme tilbage til gerningsstedet. For mig er provinsen arnestedet. Det er der alt røgen kommer fra. Og uden røg ingen brand. Alt det der brænder inde i mig, er optændt af opvæksten i provinsen. Og alle de der storbysmarte hipstere - det kan godt være at, de går i pastelfarvede polo T-shirts og sejlersko, mens de hylder metroseksualiteten - men det ændrer ikke på det faktum, at det gør ondt at få tæsk med en træsko… og vi snakker den uden hælkappe.

Hermed en skjult hentydning til, at det i første omgang ikke kunne lade sig gøre, at hans show i kunne få plads i kalenderen i Nykøbing.

Næsten i samme åndedrag kommer Mick Øgendahl med en af sine sædvanlige hjemmefødnings jokes fra Falster.
- Jeg kommer fra et område, hvor stegt flæsk bliver regnet for en vegetarret på grund af persillen i sovsen. Lad mig sige det på en anden måde: Mund og klovsyge bliver på Falster regnet som en seksuelt overført sygdom.

I showet optræder Mick Øgendahl sammen med komikerne Daniel Lill og Jacob Tingleff, som også er opvokset i provinsen.

Daniel Lill, som trådte sine barnesko i en lille by udenfor Horsens, støtter op om Mick Øgendahls udtalelse.
- Provinsen. Er det ikke bare det københavnere kalder steder der ikke er København? I så fald, er jeg uden tvivl fra provinsen!.

Komikeren Jacob Tingleff, som selv er fra Herningegnen, glæder sig til touren og sammenholdet.
- Jeg ville se meget mere til Mick og Daniel, hvis ikke vi alle sammen havde så travlt med komikken. Derfor bliver det ren nydelse at komme på tour med dem, og det vil helt sikkert skinne igennem på scenen hos os alle tre.

Publikum på Nykøbing F. Teater kan uden tvivl forvente en aften med skarpe jokes, præcise observationer og selvironiske fortællinger, leveret af en trio af nogle af Danmarks bedste stand-up komikere, når de sammen giver et show om stort og småt til alle og enhver - også til dem fra storbyen.

Mick Øgendahl har fået sin gamle lokale fodboldklub fra Listrup (LUIF) til stå for en del praktiske gøremål omkring arrangementet, blandt andet at sørge for forfriskninger og underholdning både før, under og efter showet.

Billetter til showet den 9. november kan købes på Billetnet.dk og det bliver spændende at se, om den store lokale opbakning kan sælge billetter på så kort tid.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

AF: MARTIN WOUTERS

800 bolinger i sundet ????? 07. februar 2019 kl. 14.08

AF: BENT HANSEN

Flere danske film vises i… 05. februar 2019 kl. 11.47

Annonce