cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Flemming K. karslen

Underholdning

Mick Øgendahl nærmest udsolgt på en dag

En enkelt dag har det taget at sælge showet ”Prinser af Provinsen” på Nykøbing F. Teater.
17. oktober 2014 kl. 12:27 Af Margit Olsen

Annonce

Mick Øgendahls show ”prinser af Provinsen” var ikke i første omgang planlagt at skulle opføres lokalt.

Nykøbing F. Teater og den lokale komikers eget bookingbureau Microphone Entertainment havde ikke kunnet finde en dato, hvor det kunne lade sig gøre, at ”Prinser af Provinsen” kunne spilles på det lokale teater.

Men efter en opdatering fra Mick Øgendahl på Facebook og en omtale på Folketidende.dk kom der skred i tingene. Datoen 9. november blev fundet i starten af denne uge. Billetterne blev sat til salg onsdag aften og hen over torsdagen blev billetterne revet væk.

- Vi startede med at sælge billetterne i salen, fordi vi var usikre på, om vi kunne sælge billetter til hele teateret med så kort varsel, fortæller Malene Øgendahl, direktør i Microphone Entertainment.

Men torsdag formiddag blev hun ringet op af Billetnet.dk, som kunne fortælle om stor efterspørgsel og straks blev billetterne til balkonen på det lokale teater sat til salg. Fredag formiddag var der omkring 20 billetter ud af 680 tilbage.

- Vi er utroligt glade for den massive lokale opbakning, fortæller Marlene Øgendahl, som også sender en hilsen fra husbonden, som i disse dage sidder fordybet i manuskriptskrivning til et senere projekt.

Efter Folketidende.dk havde skrevet om skuffelsen over, at showet ikke kom til Lolland-Falster er det væltet ind med tilbud fra andre lokale teatre, forsamlingshuse, restauranter og så videre, som gerne lagde scene til showet.

- Det har været fantastik at følge, fortæller Marlene Øgendahl, som er meget glad for, at det lykkedes at finde en dato, hvor Mick Øgendahl kan ”komme hjem” med sit og kollegaerne Jacob Tingleff og Daniel Lills show.

På Nykøbing F. Teater deler Teaterforvalter Jens Couriol glæden.
- Alle kan leje teateret, som er kommunalt. Men vi prøver at sørge for, at der ikke kommer for mange forestillinger med samme tema for tæt på hinanden. Og vi kunne godt være lidt nervøse for, at ”Prinser af Provinsen” kan komme til at betyde mindre billetsalg til andre Stand-Up shows. Men det er delligt, der blev plads til Mick Øgendahl, som jeg synes er en storartet ambassadør for vores område, siger teaterforvalteren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PALLE BORST

nof 16. februar 2019 kl. 13.47

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

AF: MARTIN WOUTERS

800 bolinger i sundet ????? 07. februar 2019 kl. 14.08

Annonce