cookie-og-privatlivspolitik
Frank Hvam og Mick Øgendahl sammen i nyt show
Foto: pressefoto

Underholdning

Mick Øgendahl slår sig sammen med Frank Hvam

Komikeren fra Falster har slået sig sammen med ”klovnen” i ny show.
24. oktober 2017 kl. 11:33 Af Margit Olsen

Annonce

Efter en kæmpesucces med showet ”festen”, hvor turneen sluttede i Nakskov i juni er Mick Øgendahl klar til at tage hul på forberedelserne til endnu et show. Denne gang tager han vennen Frank Hvam med på tour i et show de kalder ”Det gode selskab”.

Selv siger de i omtalen af showet at Hvam og Øgendahl på samme scene er en kombination man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus.

Frank Hvam - Vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet – det giver faktisk en del at snakke om ... og en del at være bange for...

Og Mick Øgendahl tilføjer.
- Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt.
- Sammen tager vi ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed.

Showet får premiere i januar 2019. Det bliver ikke Nykøbing F. teater, som kommer til at lægge scene til premieren, som ellers er blevet en tradition for Mick Øgendahls show. Premieren bliver i Odense, men derefter går turen til Nykøbing F Teater til to forestillinger 6. februar 2019.

- Frank Hvam ønskede et mere neutralt sted til premieren og det bliver så midt i landet, siger Mick Øgendahls manager og hustru Malene Øgendahl, som også kan fortælle, at de to herrer ikke er gået i gang med at skrive teksterne til showet endnu.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce